Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Ingyenmasszázs???? No persze!

2017-10-27

Nem akarok panaszkodni, de tényleg nem könnyű megtalálni azt a szolgáltatót, akinél érdemes egy órát eltölteni, cserébe otthagyni nem kevés pénzt és akkor még nem említettem a körítést: telefonálgatás, hazudozás, cím megtalálása, parkolási problémák - szóval egy masszázsra olykor elmegy akár négy óra is.

A hölgyvendégeknek emellett még számolniuk kell azzal is, hogy - amint az utóbbi néhány posztból is kiderült - zaklatják őket. Olyan férfiemberek, akik a masszázsban kettős (hármas?) lehetőséget látnak: nem csak a megélhetést, hanem az örömködést is.

Olyan nővel már találkoztam, aki élvezettel végezte a masszázst, de olyannal még nem, akiról látszott hogy a saját vágyai kiélése végett választotta ezt a foglalkozást.

Gyakran nézem a masszázshirdetéseket, nem csak a kedvenc oldalaimon, hanem az aprók között is.
Szinte mindig látok olyat, aki ingyen házhoz menne - csak hadd lásson már végre egy meztelen nőt, sőt, ha még hozzá is nyúlhat, az maga lenne a Kánaán!

Beírtam a keresőbe, hogy ingyenmasszázs, illetve hogy masszázs ingyen - és döbbenetesen sok találatot kaptam, pedig sok apróhirdetési oldal nem is kerül a google látóterébe.
Volt közöttük nem egy marketing-akció, piacmegdolgozó ügy, városi fürdő szolgáltatásainak bevezetése, de ez az elenyésző kisebbség.
A többség az ijesztő.
Nyálcsorgató kis szerencsétlenek.
Nem hiszem hogy van normális nő, aki egy ilyet beengedne a lakásába, pláne le is vetkőzne előtte és megengedné hogy hozzáérjen.

Ebből is gondolom, hogy az ilyen kis kiéhezett fütyi élete egy merő kudarc.
Nem is marad neki más hátra, mint nekiesni a saját farkának, utána meg a neten elérhető erotikus blogoknak, és okádni, acsarkodni, gyalázkodni, ugatni, vicsorogni.

Persze azért fel a fejjel: a többség előbb-utóbb felnő!

 

RoK