Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Kalóriaégetés jeges vízzel?

2016-12-01

Szinte akaratlanul is számláljuk a bevitt kalóriákat nap mint nap, megnézzük merre mozdul el a mérleg, reménykedünk abban, hogy nem híztunk egy dekát sem. Íme két trükk, ami felgyorsíthatja a zsírégetést és fokozhatja az anyagcserét.

Igyon jeges vizet! Íme egy igen egyszerű testsúlycsökkentő módszer, amelyet ritkán emlegetnek. A tiszta víz kalóriamentes, sőt, ha hűtve issza, felmelegedéséhez és felszívódásához szervezetének kalóriát kell elégetnie. Német tudósok önkéntesek anyagcsere-sebességét mérték alapállapotban, majd egy nagy pohár jeges víz elfogyasztása után. A folyadékbeviteltől számított 40 percen át, az érintettek anyagcsere-sebessége 30 százalékkal magasabb volt a korábbinál. Ez azt jelenti, hogy ha  egy éven át mindennap egy pohárral több hideg vizet iszik, azzal 35 ezer kalóriát éget el. Ennyit tartalmaz 4,5 kg zsír.

Ne szomjazzon!  Tegyen egy pohár jéghideg vizet az asztalára, s a nap folyamán folyamatosan kortyolgasson belőle. Ily módon soha nem fog kiszáradni. A Kaliforniai Egyetem kutatói megállapították, hogy amikor az ember nagyon szomjas, akkor lassul az anyagcseréje.  Már kis mértékű kiszáradás is elég ahhoz, hogy a szervezet  napi 45 kalóriával  kevesebb energiát használjon fel. Ez nem tűnik túl soknak, de ha összeadódik, egy év alatt már 2,25 kg többletsúlyt jelenthet.

-LaM-

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

2020-09-16

Helyes a bőgés!

Új képek

Laura

2020-09-20

Laura

Carmen

2020-09-20

Carmen

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!