Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Kinek mire jó?

2018-04-26

Az nem kérdés, hogy a masszázs hasznos dolog. Mindegyik.
Vagy a legtöbb, legyen teljesen egészségügyi masszázs, egy egészen kicsit érzéki masszázs, esetleg nagyon erotikus masszázs.
Sokféle ember van, így a masszázs sok mindenre jó.
Elsőre ezek jutnak eszembe, de ha valami kimaradt, kérem szépen, tessék megírni!

betegeknek
Az életkorral járnak a mozgásszervi problémák, ízületi kopások, húzódások, a mozgásszegény életmód pedig tovább rontja a helyzetet. Vannak akik végigpróbálják az orvostudománynak és a gyógyszeriparnak köszönhető csodákat, kenőcsöket, tablettákat, kapszulákat, tapaszokat, fizikoterápiát, fürdőket - végül kikötnek a masszázsnál, mert ez használ.
 

munka és cél nélküli embereknek
Az átlagember szívesen megpróbálja magát a masszázsszakma különböző területein, mert hirtelen nincs jobb ötlete. A színművészetire nem vették fel, a bébiszittelés veszélyes, a betegápolás büdös, a teszkós árufeltöltés nehéz, az ügyfélszolgálat bosszantó, az irodai adminisztráció unalmas - akkor irány a masszázs, ingyenes, kétnapos betanítással. Először csak egy kis kígyóbűvölés, később cumizás, aztán nem olyan ciki ráülni a meredő dákóra, a veréb úgyis hamar eldurran.
Csapatban kezdünk, később az egyik kolleginával önállósodunk, ketten veszünk ki egy lakást és a magunk urai vagyunk, aztán már nem is dolgozunk, csak dolgoztatunk és szedjük a pénzt.
 

unatkozó háziasszonyoknak
A többség szeretne valami értelmeset csinálni, ezért először elvégez egy két hétvégés masszázstanfolyamot ötvenezeré', aztán kiköt egy olyan helyen, ami szexmentes munkát kínál ingyenes betanítással. Ezekből még valódi masszőz is lehet, mert többen rájönnek, hogy érdemes továbbképezni magukat.
 

elvirágzó nőknek
Ötven felé, vagy fölötte már kevés nő után fordulnak meg a férfiak az utcán és még kevesebbnek van aranyos, drága párja. A társkeresők tele vannak ilyen némberekkel, a korban hozzájuk illő urak valami miatt a húszas-harmincas korosztályt preferálják, ezért ha valaki szeretné még egy kicsit nőnek érezni magát, akkor elmegy masszőznek, abból is az érzéki-erotikus kategóriába, mert igenis, van kereslet az érett nőkre, sőt, a nagyon elvirágzottakra is, ha van bennük érzékiség és szeretik a férfitestet.
 

nős, családos férfiaknak
Válni nem akarnak, mert fontos a család, de az asszony ötből négy közeledést visszautasít, a hormonok meg dolgoznak. Ahhoz már lusták, hogy keressenek és körbeudvaroljanak valami zsenge pipit, inkább fogják a telefont és a házasember szexuális életének színesítése végett odatehénkednek egy művésznő masszázságyára.
Konkrét összeget fizetnek és nem kell tartani attól, hogy a masszőrhölgy megzavarja a családi idillt, mint tenné azt egy sokkal többe kerülő szerető.
 

élemedő uraknak
Máshol még menne, de otthon már nem megy! - mondja sok férfiember és valahol nagyon elkeserítő, hogy míg régen hatvan felett jelentkeztek a potenciaproblémák, ma már a negyven felé járó hímek körében is megjelent.
Aki nem szívesen kockáztat egy esetleges kudarcot, az kielégülést talál a hozzáértő, kedves, aranyos hölgyek kezei között, hiszen ők elég türelmesek és pontosan tudják, mit kell tenniük, ha egy kicsit puhább a rudi.
 

csupaideg ifjaknak
Tudja valaki, hogy a huszonéves fiúk miért a negyvenes nőkre hajtanak a társkeresőkön? Mert egy megértő, érett nő jobban kézben tudja tartani a féktelen vágyaikat és biztos nem röhögik ki a szerencsétlent, hogy mi van, apukám, már megint elsültél a köszönés után? A társkereső negyvenesek általában lekoptatják az ifjakat, de sok érett masszőrhölgy kifinomult technikákkal (pl. eszo) képes kezelni a korai magömlést.
 

sportolóknak
A kemény munkában beállt izmokkal csodát képes tenni egy gyúró. Rövid manuálterápia után folytatódhat az edzés, vagy kezdődhet a megérdemelt pihenés.
 

prostiknak
Mennyivel szebb dolog erotikus masszázst hirdetni, mint azt hogy pina kiadó. Masszázsként könnyebb felvállalni a kurválkodást és a kedves vendég is hadd higgye, hogy csak neki jött össze a hódítás és az ő korában és külsejével is képest volt gerincre vágni egy masszőrhölgyet.


bloggereknek, kommentelőknek
Néhány ember úgy igyekszik kilépni a jelentéktelenség posványából, hogy masszázsblogot csinál, szerzőként, szerkesztőként, beszólóként, trollként. Az ilyen akkor élvez, ha felfedezik. Az első, ha közlik az írását, a második, ha kikerül a blog az index címlapjára, a harmadik és a negyedik meg ha reagálnak az írására.

 

Hát így van ez a masszázzsal.
No és várom a kiegészítéseket: mire jó még a masszázs?
Hajrá, hölgyek-urak!


Választ várunk a masszazsmedia kukac gmail pont com címen vagy a masszázsinfó facebook oldalán