Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Költségtakarékos lelépés

2017-10-12

Még boldog legénykoromban társasúton vettem részt egy országos haverommal: Peru-Mexikó. Akkoriban még csórók voltunk de annyira nem hogy ne tudjunk összekotorni némi pénzt egy ilyen csodára. A faszari magyar utazási iroda igyekezett mindent a legolcsóbban megoldani, így csorgó nyállal néztük a putrijaink közelében lévő sokcsillagos szállodákat. Mexikóvárosban épp mellettünk volt egy luxuspalota, a negyedik emeletén terasszal, úszómedencékkel, ilyesmivel.
Nem tudtuk kihagyni.
 

Barátomat a masszázs nem érdekelte, engem meg már akkor is.
A medence mellé kirakott tábla jelezte, hogy háromféle masszázzsal várják a kedves vendéget.

Ilyenkor ugye a legfontosabb kérdés, hogy a masszázst "he" vagy "she" végzi, mert egy férfi nemhogy összetaperoljon már!

Nem tartott soká, hogy benn feküdjek az egyik kabinban és várjam "She"-t, akire a recepciós José azt mondta, hogy "bjútifúl!" She pedig jött és tényleg bjútiful volt, meg nagyon kedves is.

Kaptam egy nagyon jóleső masszázst illatos krémekkel, ami felért egy generálszervizzel az utazásban törődött testemnek, a buszokban és repülőkben, meg a várakozás közbeni ücsörgés a fiatal szervezetet is megviseli.

A masszázst előre ki kellett fizetnem a recepción, 80 pesó volt (akkori árfolyamokon bő ezres, belefért). A program vége felé az én "She"-m egyre többet kotozott a lábaim között, ujjai hegyével mind gyakrabban érintette meg a zacskóm alatti területet mintegy véletlenül- és figyelte a hatást - ami persze nem is maradt el.

Amikor egy teljes zászlófelvonást produkáltam, végigsimított a meredező janin és mosolyogva megkérdezte: "vat ebaut disz van, szőr?" - vagyis ezzel meg mi legyen, uram?

A lehetőségekről szóló kétoldalú tárgyalások során némi aggályokra adott okot a kilátásba helyezett pénzmozgás, miszerint a mexikói lány 500, azaz ötszáz pesóért hajlandó megkönyörülni rajtam és pihenjbe vágni a haptákban lévő alkatrészemet.
Ennyi pénzem már nem volt, meg ha lett volna, talán akkor is sajnálom.

A kicsilány ráadásul előre szerette volna, amit meg is értettem, viszont neki is meg kellett értenie, hogy én egy szál fürdőnadrágban mentem be oda, kezemben a 80 pesóval, ami a recepciósnál maradt, tehát egy nyamvadt pézsé sincs nálam, nemhogy suska!
Abban maradtunk, hogy majd utána beviszem.

Nagyon mocsoxemét dolognak tartottam, hogy így felizgat, utána meg elvenné közel egyhavi fizetésemet, ezért a masszázs után letusoltam, visszavettem a fürdőnadrágot, szóltam a medencénél a cimbinek, hogy menjünk gyorsan, mert akciós enchilada kapható a szemközti kajáldában és még felzabálja előlünk a többi gringo.

A lány talán azóta is ott várja a pénzét, én meg ha legközelebb arra járok, beugrom vele, csak megismerjük egymást!

 

RoK