Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Lelki-szellemi egészség

2018-10-05

Ahhoz, hogy a legteljesebb mértékben jó egészségnek örvendjünk, nem elegendő csak a testi épségünkre, egészségünkre odafigyelnünk. A hosszabb, boldogabb és tartalmasabb élet titka a társas kapcsolatainkon is múlik.

Sokan hiszik azt, hogy az egészségesség természetes adottságunk. Pedig nem így van.

A családunkkal, házastársunkkal vagy párunkkal és a barátainkkal ápolt kapcsolataink táplálják az érzelmeinket és hozzájárulnak lelki egészségünkhöz  és erre ugyanúgy szükségünk van, mint a kiegyensúlyozott szellemi élet valamely formájára. Az önértékelésünk és az azonosságtudatunk nagyrészt a társas kapcsolatainkon múlik. Az, hogy a reményeinket, céljainkat, álmainkat, sikerélményeinket megoszthassuk valakivel, éppolyan fontos, mint ahogy a hozzánk közel állókkal egymást támogatva szembenézni a nehéz időszakokkal, megpróbáltatásokkal amelyek szinte mindenki életében bekövetkezhetnek olykor.

A barátokkal való pihenés és kikapcsolódás során feltöltődhetünk jó hangulattal, csökkenhet bennünk a stressz és így ismét kiegyensúlyozottá válhatunk, ismét tettre késznek fogjuk érezni magunkat.

A barátságról szóló kutatások kimutatták, hogy a jó ismerősökből álló, egymást támogató csoportok léte rendkívül fontos az életminőség szempontjából.

-LaM-

Új képek

Carmen

2021-02-24

Carmen

Judit

2021-02-24

Judit

Anita

2021-02-22

Anitamasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!