Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Letapiztak a wellnessben

2016-04-20

A masszázs minden formája meglehetősen intim kapcsolat a szolgáltató és az ügyfél között, ami olykor félreértésekhez vezethet. Az eredetileg  masszázsblogban megjelent írást elrettentésül közöljük.

Az alábbiakban leírt eset kb. fél éve történt velem. Előre bocsátom, azóta hülye tyúknak érzem magam, és valószínűleg az is vagyok. Mentségemül szolgáljon, hogy bár általában két lábon állok a földön, a jóhiszeműségem legendás.

A kedvesemmel egy wellness szállodában töltöttünk egy hétvégét.
A szállodát nem nevezem meg, mivel nagyon szeretem a helyet, többször igénybe vettem a különféle masszázsaikat, és mindig maximálisan elégedett voltam.
Úgy gondolom, az esetem egyedi és nem feltétlenül jellemző.

Dolgozik a szállodában egy külföldi masszőr.
Mivel többször jártam az országában turistaként, kellemesen elbeszélgettünk a tapasztalataimról.
A kedvesem, ő és én, így, hármasban.
Elég sokáig beszélgettünk, mindhárman élveztük a visszaemlékezést, a tapasztalatcserét. Viszonylag hamar kiderült, hogy a népét kedvelem, beszélek is egy-két szót a nyelvükön. Kb. egy órát társalogtunk, majd ő ment a dolgára, mi pedig visszamentünk a medencébe. Nagyon élveztük a közös fürdést, összebújtunk, lazultunk és beszélgettünk.

A masszőr, aki egyébként fürdőmesteri teendőket is ellátott, jött-ment a medencék között, és közben a köztünk lévő harmóniát folyamatosan láthatta. Egyszer csak odajött hozzánk, és intett, hogy kövessük. Az első kellemetlen szúrás a gyomrom környékén: miért nem ott mondja el, amit szeretne, miért konspirálunk?
De kíváncsiak voltunk, mentünk.
Azt mondta, hogy mivel olyan kellemesen elbeszélgettünk, és láthatóan szeretjük az országát és a népét, mindkettőnknek 10-10 percben adna egy ízelítő masszázst, ahogy ők csinálják otthon. 
Meglepődtünk, de beleegyeztünk.
Picit rossz érzés fogott el, mert úgy gondoltam, ha van olyan kedves, hogy ilyesmit felajánl, megbántódik, ha ezt visszautasítom, de alapvetően jobban szeretem a tiszta dolgokat, nem szeretnék olyasmit igénybe venni, ami nem tartozik a szálloda alap szolgáltatásai közé. Ráadásul nem szeretek szívességet elfogadni sem, úgyhogy amikor visszaültünk a medencébe, megbeszéltük, hogy bár jelezte, a masszázs ingyen lesz, a végén mégis adunk neki egy összeget, ha úgy tetszik, komolyabb borravaló gyanánt.

 

Így megtapasztalhatunk egy egzotikus masszázst, és a lelkiismeretünk is tisztább lesz legalább a masszőr irányában, hogy nem potyáztunk. Megjelent, és intett, hogy mehet egyikünk. A páromat küldtem előre, aki még soha nem volt masszázson. Kb. 15 perc múlva megjelent a masszőr, hogy mehetek. Meglepődtem, miért nem a kedvesem szólt, ha ő már végzett, de nem gyanakodtam. Bementem a szobába, ahol a masszőr elmondta, hogy egy speciális lazító masszázst fog adni. Elindultam az ágy felé, de jelezte, hogy menjek oda hozzá a falhoz, mert ott kezdjük. Egyik meglepetésből a másikba estem, de úgy gondoltam, hogy alig tudok valamit a masszázsokról, miért ne létezhetne ilyesmi is. Háttal nekitámaszkodott a falnak, és kérte, hogy a hátammal dőljek a hasának (felhördülsz kedves Olvasó itt már, hogy ilyen masszázs a világon nincs?). Az első gondolatom, ami egyben az ártatlan jóhiszeműségemet is mutatja az volt, hogy vajon mit szólt a homofób kedvesem, amikor egy pasi, akárha masszőr is felszólította, hogy dőljön neki... Utána viszont már kezdtem magam egyre kellemetlenebbül érezni, mert bár szimpatikus volt a masszőr, de semmiféle egyéb testi kapcsolatra nem vágytam vele - egy masszázson kívül persze. Elkezdett mozogni, és nyújtó mozdulatokat végeztetett.

 

Megfogta a karjaimat, felemelte, homorított, miközben szorosan hozzám simult.
Az járt közben az eszemben, hogy ez még akár kellemes is lehetne, ha ezt a párom végzi, de TÉNYLEG van ilyen masszázs??? Folytatásként a csípőcsontomra tette a kezét, és úgy irányított a mozgásban, a nyújtásban. Egyre jobban zavarba jöttem, két hang zúgott a fejemben. Egyrészt, hogy miféle masszázs vagy kezelés ez, miért nem szólok, hogy elég, ez nekem kellemetlen, másrészt, hogy jó, de mi van, ha semmi nincs mögötte, mármint semmiféle közeledési szándék, és csak megszégyenítem mindkettőnket oktalan gyanakvásommal, gyanúsítgatásommal. Amikor a mellem irányába tévedt a keze, akkor már megkérdeztem tőle, hogy ha a húgát masszíroznák így, azt teljesen helyénvalónak találná? A válaszával mintha ő szégyenített volna meg kicsit: csak nem gondolom, hogy hátsó szándékkal közelít, és lazítsak, és élvezzem, amit csinál. Aztán, amikor a keze végül a lábam közé csúszott, végre leesett a tantusz. Rendívül soká tartott, de a megvilágosodás hideg zuhanyként ért. Szembefordultam vele, és nekiszegeztem a kérdést, hogy mégis, mi volt ez? Ebben a pillanatban benyitott a párom, hogy minden rendben van-e.
Mondtam, hogy igen, és már jöttem is ki.
Nem akartam botrányt, sem verekedést, mert őszintén szólva úgy éreztem, hogy én magam is hibás vagyok a kialakult helyzetben, a határtalan naivitásom és jóhiszeműségem okán. Amikor a párom kérdezte, hogy mennyit adjunk neki, feltűnően hamar rávágtam, hogy semennyit, amiből ő azonnal rájött, hogy nem stimmel valami. 

 

Természetesen el akartam mondani neki ezt a dolgot, de először végig akartam gondolni, mi is történt tulajdonképpen, nem én mondtam-e vagy tettem-e esetleg olyasmit, amit a masszőr így félreérthetett. Végül beültünk a medencébe, és elmeséltem neki az egész ügyet. Kiderült, hogy a masszázs után a masszőr beküldte őt a gőzbe 15 percre, ő meg, mivel nem volt korábban ilyen tapasztalata nem kezdett gyanakodni, hogy miért nem a masszázs előtt, és miért utána kellett a gőzben pihennie. Mire végeztem a mesével, alig bírtam visszatartani, hogy ne ráncigálja ki a szobájából és verje laposra. Megérdemelte volna, de még most is úgy gondolom, én is hibás vagyok, az első kellemetlen érzés után abba kellett volna hagyatnom vele a "kezelést". Azóta sokszor végiggondoltam a dolgot, és továbbra sem értem, miért pont engem, nekem és velem.

 

Összefoglalva

 

nem gyanakodtam, mert

1. nem viselkedtem kihívóan, nem flörtöltem vele,

2. nem vagyok egy bombázó, akit a férfiak többsége első látásra megkíván,

3. velem volt a párom, akivel láthatóan harmonikus kapcsolatban élünk,

4. mindkettőnknek felajánlotta a masszázst, nemcsak nekem,

5. akkor még nem ismertem ezt a blogot és az itt leírt hasonló eseteket,

6. korábban semmiféle negatív tapasztalatom nem volt,

7. mindenkiről mindig a legjobbat feltételezem.

 

Gyanakodhattam volna, mert

1. jelezte, hogy a masszázs szobában egyszerre csak két ember tartózkodhat, így a kedvesem nem lehet jelen, miközben velem foglalkozik. Máskor ezzel szemben egy másik masszőr felvetette, hogy miközben a barátnőmet masszírozza, nyugodtan nézzünk be hozzájuk.

2. ?

3. ?

4. ?

 

A t. Olvasó nyilván még rengeteg okot fel tud sorolni, miért is kellett volna gyanakodnom.

Kikértem két barátnőm véleményét. Megdöbbentek, de kiderült, hogy első körben valószínűleg ők is azt gondolták volna, hogy félreértenek valamit, a látszat csal, ki van zárva, hogy pont velük, pont itt, pont most, stbstbstb.
Talán csak hamarabb felocsúdtak volna.

 

Hogy mi történt azóta?
Semmi.
Nem fogadtam meg, hogy férfi masszőrt soha többet, nem határoztam el, hogy a kedvenc szállodámba a lábam sem teszem be (főleg, mert ez a masszőr csak beugróként dolgozott ott), nem sérültem sem testileg, sem lelkileg. Remélem, okosabb lettem. Gyanakvóbb. De a fene egye meg, ez utóbbi nagyon a nehezemre esik még ezek után is, mert képtelen vagyok helyből hátsó szándékot feltételezni bárkiről is!

Ja, és még valami. Bár erősen csitítgattam a kedvesem, nem tenném tűzbe a kezem a masszőr büntetlenségéért…

Üdv:

Naiv, de nem reménytelen