Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Locsolkodás után macskajaj!

2017-04-11

Soha többé nem iszom! Ezt mondja mindenki, aki kínzó fejfájással és háborgó gyomorral ébred egy átmulatott éjszaka után. Kutyaharapást szőrével, mondja a népi bölcsesség, de ezt azonban nem tanácsos megfogadni,  mert csak a szervezetünk regenerálódását késleltetjük vele.

A másnaposság elkerülhetetlen utóhatása a liftező gyomor és a hasogató fejfájás. De olyan is van , aki a remegést , az izzadást és a szorongást sem ússza meg. A sok alkohol hatására kiszárad a szervezetünk , ezért igyunk sok vizet. Hatásos ilyenkor a grépfrút vagy narancslé  is, mert a gyümölcs cukortartalma felgyorsítja az alkohol anyagcseréjét.  De kezdhetjük a napot 1-2 csésze kávéval is, mert a koffein érösszehúzó hatású és szűkíti az agyi vérereket. 

A hányás megszabadít a méreganyagoktól és ha már úrrá lettünk az émelygésen, jótékony hatású lehet egy nagy tányér húsleves. Ez pótolja a sót és a káliumot. A banánturmix  is különösen jól pótolja a káliumot. Ha már tudunk enni, könnyű ételeket együnk, ne terheljük le a gyomrunkat.

Bár nehéz felkelni a "dorbézolás" után, mégis inkább sétáljunk a friss levegőn. A mozgás fokozza az endorfin nevű hormon termelődését, ami a szervezet természetes fájdalomcsillapítója.

Megelőzés: Ha alkoholt iszunk, fontos, hogy együnk előtte valamit! Ez lehet ilyenkor nehezebb, akár zsírosabb étel is, mert az jobban felszívja a méreganyagot. Az italunkat lassan kortyolgassuk. A szervezet óránként 30 ml alkoholt éget el. Közben igyunk vizet, gyümölcslevet is!  Ne keverjük az italokat, válasszunk "tiszta" égetett szeszeket!

A másnaposság kezelése legfeljebb 24 óra. Ez alatt regenerálódik a szervezet. Ha mégsem, orvoshoz kell fordulni!

Természetesen legyünk mértéktartóak is és gondoljunk a macskajajra locsolkodás közben is. Gyerekeket meg végképp ne kínáljon senki alkohollal!

-LaM-

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

Új képek

Laura

2020-09-20

Laura

Carmen

2020-09-20

Carmen

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!