Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Magasabb jövedelem, kevesebb szex?

2016-11-09

A jövedelem hatással van a szexuális életre: a magasabb jövedelműek kevesebb időt töltenek a hálószobában. A legaktívabbak a szexuális életet illetően azok, akik a legalacsonyabb jövedelemmel bírnak, derül ki egy új kutatásból.

A nagyon sokat keresők nagy házban élnek, drága autókkal járnak és mindenre sokat költenek, de az ő életükből egyre inkább kivész az intimitás. A magas jövedelműek csupán 4 százaléka él szexuális életet mindennap, a keveset keresőknél viszont ez az arány  ennek a háromszorosa. Az alacsony jövedelemmel rendelkezők a kutatók kérdéseire azt válaszolták, (80 százalékuk mondta azt) hogy nemi vágyuk egy tízes skálán tízes. Ugyanezt a nagyon jól keresőknek csupán 10 százaléka válaszolta. A kutatásból kiderül az is, hogy a magas jövedelműek szinte hajszolják az izgalmakat és bátrabban is kalandoznak, 45 százalékuk  legalább egyszer már próbálta hármasban. Az alacsony keresetűek esetében ez csak 19 százalékukra igaz.  A csúcskeresettel rendelkezők 83 százaléka szeretkezett már szabadban, az alacsony jövedelműek körében ez az arány csak 66 százalék. Kiderült az is , hogy a magasabb jövedelemmel rendelkezők a hálószobában inkább a passzív szerepet kedvelik, ezt azzal magyarázták, hogy elég nekik a munkahelyükön betöltött domináns szerep.

Szakértők mindezt azzal indokolják, hogy a sokat keresők többnyire  hosszabb munkaidőben dolgoznak, nagyon nagy nyomás nehezedik rájuk, stresszes életet élnek. Éppen ezért nem jut elég idő a szexre, ha mégis, akkor azért keresik az átlagosnál érdekesebb, izgalmasabb helyzeteket, mert a csúcsvezetők többnyire adrenalinfüggők is.  Az adrenalinéhséget pedig egy liftben való szeretkezés,  vagy a parkban, tiltott helyen megtartott légyott jobban csillapítja, mint a hagyományos hálószobai szerelmeskedés. Rájuk jellemző az is, hogy keresik a kockázatot és imádják a veszélyt, valamint a megszokott, hagyományos dolgok egy idő után sem intellektuálisan, sem érzelmileg, sem szexuálisan nem elégítik ki őket. Ráadásul akik sokat keresnek, sokat is dolgoznak, nem tudnak elegendő energiát fordítani arra, hogy fenntartsanak egy kapcsolatot és sokszor túl idegesek ahhoz, hogy átadják magukat a meghittségnek, az intimitásnak, mert napi 12-14 órát dolgoznak és ha hazaérnek akkor is a munkájukon jár az agyuk.

-LaM-