Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs és erogén zónák

2017-09-12

Sokak  szerint a legérzékenyebb szexuális szervünk maga az agy. Az efajta bölcsesség valószínűleg arra utal, hogy a szex gépies tevékenységgé válhat, ha nincs meg közben a képzeletünk szabad játéka. Fontos az érzékeny, fantáziadús közeledés a test azon zónáihoz, melyeket erogén zónaként emlegetünk.

Az érzéki masszázst többezer éve használják a fáradtság és a feszültség feloldására.  Az efajta érintést sokan a szexszel azonosítják és ezt a rossz beidegződést még a partnerükre is kivetítik. Általában csak a szexualitásra koncentrálnak és kihagyják az érzéki érintéseket. A jó masszázs lelkileg is ellazít és megfelelő hangulatba ringat.

Mind a nőknek, mind a férfiaknak megfelelő körülményekre, keretekre van szükségük ahhoz, hogy kibontakoztassák a szexualitásukat, de nemcsak a külső feltételek fontosak.  Ide tartozik a másik ember nyugalma is. Nem tökéletesnek kell lenni, csak nyitottnak és elfogadónak szeretetteljesnek  és együtt érzőnek.

A jóni- és lingam masszázs csodálatos lehetőségeket kínál a pároknak arra, hogy előítéletek nélkül, meghatározott keretek között, elvárások nélkül felfedezzék önmagukat és egymást.

A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek vagyunk. Felfedező utazás a szó legszorosabb értelmében, mely során félre tolhatjuk az általánosan elfogadott elképzeléseket és az eddig szerzett tapasztaloatokat is, mert teljesen új módon élhetjük meg önmagunkat. Felfedezhetünk egy új életérzést , a  valódi szeretet képességét és gazdagabbak lehetünk általa.

-LaM-

Új képek

Carmen

2021-02-24

Carmen

Judit

2021-02-24

Juditmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!