Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs és gátlások

2013-11-01

A kliens, első masszázsa elött álló, ötvenes éveiben járó hölgy arra szólított fel, hogy készüljek fel a " borzasztó hája " látványára. Egy másik, 40 hetes állapotos nő, a nyár derekán és halálos kimerültséggel küszködve , kezével takarta el az arcát és hangosan káromkodott, amikor rájött, hogy elfelejtette a masszázs elött leborotválni a lábát...Nos, itt egy titok: nem érdekel,, hogy leborotválta-e a lábát. A testszőrzet vagy annak hiánya talán befolyásolja, hogy mennyi olajat használok, de ennyi. Az évek során ismerősök és barátok sorra számoltak be arról, hogy szeretnének masszázsra menni, de szégyellik a testüket, és arról kérdezgettek, hogyan bírom elviselni az "undorító" klienseket.

A válasz? A kliensek nem undorítóak. A test nem undorító. Senki sem undorító. 

Senki gátlásait nem akarom lesajnálni. Isten a megmondhatója, gátlásaim nekem is vannak. Ha nem akarja, hogy gyúrogassam a karját, mert "csüng" és ettől rosszul érzi magát, szóljon, ha akar, ez az ön döntése. Ha ettől megkönnyebbül, mondja el. Bedobok majd egy kis extra adag törődést. Ha nincs hozzászokva az érintéshez, fél a tekintetemtől, és magán akarja tartani a ruhát, szóljon. De fontos tudnia, hogy én nem ítélkezem.Dudorok, bukkanók, borosta-ezeket a dolgokat egyszerűen észre sem veszem. Néhányan már rájöttek erre. Ők kiifejezetten azért járnak masszázsra, mert tudják, hogy itt elfogadják őket olyannak, amilyenek .Ez a fajta elfogadás önmagában gyógyulást hoz. 

Ja igen, és ha nem a hájat, meg a borostát látom, akkor mit?

A test feszült pontjait érzékelem, és igyekszem a különösen merev vagy épp túl laza pontok közötti egyensúly megteremtésére, a fájdalom enyhítésére, az energiaáramlás helyreállítására. Imádom a munkámat, a néma párbeszédet a test szöveteivek, imádom a csendet, az összpontosítást, imádok segíteni az embereken.

Szóval, jöjjön csak, akár van pattanás a vállán, akár nincs, megérdemli, hogy törődjenek a testével, hogy ragyogva, megkönnyebbülve távozzon.Az elfogadás mindenkinek jár.

2012.aug.28., Bodywork Brooklyn

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!