Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs kétmillióért

2018-08-27

Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.
A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.
A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint nekem, ugyanígy belesétál a csapdába és a gatyája is rámegy az etyetpetyére.

-

Nős vagyok, családos, vezető beosztásban dolgozom egy komoly cégnél, sok munkámba került, míg eljutottam ebbe a pozícióba.
Rengeteg guszta csaj dolgozik a házban, de házinyúlra nem lövünk, meg nálunk mindennek híre megy, még annak is, ami soha nem történt meg.

A helyzetem a szokásos, 19 év házasság után otthon már nem nagyon izgat a szex, nem is téma egyáltalán és az sem zavarna, ha asszonypajtásnak lennének privát kalandjai - de szerintem nincsenek. Ha vannak, akkor egészségére, én sem vagyok jobb a deákné vásznánál.

Munka közben rátévedek valami izgalmasabb oldalra, erről eszembe jutnak a hormonok, vagy a hormonoknak jutok eszébe én, mittudomén, fogom a telefont és megyek masszázsra.
Munka után, vagy közben.

Így szoktam rá Renátáékra.

Hárman dolgoztak egy hatodik kerületi, színvonalas lakásban, abszolút diszkréten zajlott minden, soha nem találkoztam senkivel, mindig masszázst kaptam, alaposan átgyúrtak, az óra második felében gondoskodtak az altáji vérbőségről, a végkifejlet után még egy kicsit dajkáltak, mintha a ház sajátossága lett volna a cicás odabújás.

Végigpróbáltam mindhárom lányt, meg az újakat is, mert kettő volt állandó, a harmadik 2-3 havonta cserélődött.
Renáta volt a főnökasszony, őt szerettem a legjobban.
Nagyon odaadó és figyelmes nő, aki mindig mindenre emlékezett, ha beavattam őt valami problémámba, képes volt három hónap múlva is rákérdezni, hogy hogyan oldottam meg.

A baj ott kezdődött, amikor elkezdtem vonzódni hozzá, ő ezt meg észrevette és rá is játszott.
Sokszor nem is a masszázst kívántam meg, hanem kifejezetten Renáta érintését, vagy a társaságát. Ő meg úgy kezelt, mintha a titkos szeretője lennék.
Itt voltam emeletes hülye, hogy ezt bevettem neki.

Egyszer azt mondta, hogy alig várta a látogatásomat, mert nagyon sokat jelentek neki, ha én nem járnék hozzá, nem bírná csinálni ezt a munkát, annyi hülyével van körülvéve és olyan megalázó helyzetekbe kerül.

Következő alkalommal  kétsége esett arccal fogadott.
Azt mondta, hogy kiteszik a lakásából, mert nem tud kifizetni valami tartozást.
Ötmillást kéne adnia, de négy kiló hiányzik belőle.
Én meg mint egy igazi lovag felajánlottam neki, hogy majd megadja majd, amikor tudja.

A következő héten felhívott, hogy bajban van, mert elszámolta magát és kellene neki még másfél millió. Ha kell, ügyvéd előtt írunk róla papírt és ő a következő hónaptól elkezdi törleszteni, ha úgy jó nekem, akkor havi százezret és közben a masszázsért sem kell fizetnem, bármelyik lányához megyek.

Belementem.

Mondanom sem kell, Renáta - miután megkapta a pénzt - úgy eltűnt, mintha soha nem létezett volna.
Még egy darabig hirdetett, de a lakásba soha többet nem jutottam be.
Egyszer más néven bejelentkeztem az egyik lányához, de ahogy megnyomtam a kapucsengőt, azonnal azt mondták nekem, hogy nincs itt a Renáta és nem foglalkoztak velem többet.

Elkezdtem lenyomozni, hátha a hosszú kapcsolatunk alatt elmondott információk alapján megtalálom, de nem volt igaz semmi. Még az ügyvéd előtt írt kölcsönszerződésre írt adatokkal sem mentem semmire, az ügyvéd úr meg azt mondta, hogy be lehet perelni, de nincs értelme, mert ha nincs mit végrehajtani, akkor a jogerős ítélet ugyanannyit ér, mint a szerződés, de az még több pénzembe fog kerülni.

Azóta is nézem a lányos oldalakat, hátha felbukkan, de Renáta úgy eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.
Kétmilliómba került néhány  jó masszázs.
Van-e nálam nagyobb marha?

 

 

 

lejegyezte: -kep-