Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs kézi befejezéssel olykor sajátkezűleg

2017-09-26

Nem tudom, mi történt velem, nem szeretem, ha ifjú lányok kapirgálnak rajtam masszázs címén, egy zsenge, önmagától alappal vagy alap nélkül elszállt hölgy sosem tud annyit adni, mint egy érett.

Mégis, megnéztem eme ifjú hölgynek a fotóit és megszólítva éreztem magam. Oda kellett mennem hozzá.

Nem volt egyszerű, mert nehezen tudtunk időpontot egyeztetni.
Nyilván nagyobb nála a forgalom mint az általam kedvelt korosztálynál.
Végülis harmadszorra sikerült  és mehettem a Szent László utcába a szépleányhoz.

A kapu elől kellett telefonálni és párperces ácsorgás után a lány lejött értem. Szerencsére nem mászkált arra senki, különben szarul érezhettem volna magam, hogy mi a fészkes francot ácsorgok ott, mint valami pedofil szatír.

A lakás töküres, a földre terített lepedőre hasalhattam le, miután a földre kellett dobni a levetett ruháimat is. A földre tettem a kínálásképp kapott csapvizet, ami azért jó, mert pohárban volt, nem a padlóról kellett fellefetyelnem.
Amíg a töküres fürdőben felkészítettem habtestemet a nagy akcióra, addig Ő leeresztette a redőnyt, mécseseket és füstölőt gyújtott, zenét csinált és mosolyogva, fehérneműben várt.

Szép lány, határozottan, aranyos az arca és olyan nézegetni-való a teste.
Nem rossz a masszázsa sem, fellelhető benne nem kevés szakszerűség.

Ami nem jó hogy dumál közben, kérdezget és nem enged bealudni.

Amíg én megfordultam, addig ő ledobta a cicifixet és a korát meghazudtoló rafkóval felállította a stukeszt. Nem volt egyszerű dolga, mert én már nem vagyok fiatal és az érettebb korú férfiak egy részét olykor fel kell izgatni, amihez türelem és hozzáértés is kell.

A leány nagyon ügyesnek bizonyult, szinte anyáskodó szeretettel fogalkozott velem, egy kicsit oda is bújt, rámmosolygott, szóval igencsak kellemes pillanatokat szerzett nekem, a kéjsóvár vén kecskének. Amennyire profi módon indította a befejező részt, annyira cseszte el a legvégét: egyáltalán nem érzékelte a ritmusomat, tovább keménykedett az élvezkedő  tagommal és sokkal,de sokkal hamarabb hagyta abba, mint kellett volna.
Szaladt tisztálkodni én meg az utolsó mozdulatokat sajátkezűleg intéztem el.

Hogy serkentsem magam, arról fantázáltam, hogy egyszer Ő is érett nő lesz  és akkor majd visszatérhetünk a dologra!
Addig meg továbbrais éljenek az odaadó érett nők!

 

RoK