Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázs korai magömlésre?

2018-06-18

Hello!A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre.
Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, az oldalatokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában.

Nem szépítem a dolgokat, 20-as éveiben járó férfi vagyok, rengeteg szorongással és önbizalomhiánnyal a szex terén, és próbálok erőt gyűjteni, hogy javítsak a dolgokon. Szeretném a tanácsodat kérni, hogy melyek azok a masszázs "intézmények", ahol az eszo masszázst (lingam masszázst) tényleg gyógyítási céllal művelik, és ennek megfelelő a hozzáállásuk a vendéghez.
Már persze ha nem járok teljesen rossz úton a célomhoz.

Kedves Olvasónk!
Olyan intézmények biztosan nincsenek, ahol megnyugtató kezelést kapsz a problémádra, hiszen a korai magömlés kezelése intim együttlétet, hozzáértést és türelmet igényel, olyan masszázsszalon pedig nincs, ahol minden dolgozó ilyen.
Olyan masszőzök viszont egészen biztosan vannak, akik képesek segíteni a problémán és mi ismerünk is ilyet, nem is egyet, csak nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a nyilvánosság előtt ajánljuk. (mailben megtettük)
 
A korai magömlés - szakemberektől tudjuk - nem is mindig ugyanaz, mint amikor valaki izgalmában, vagy épp egy gyulladt prosztata miatt idő előtt elsül, viszont különösebb gyógykezelés nélkül megszüntethető.
Olykor elég hozzá egy kis önfegyelem, gyakorlás egyedül vagy megfelelő partnerrel, de egy nagyon hozzáértő masszőrhölgy is képes csodát művelni.
Nyilvánvaló, hogy ilyet az érettebb korosztályban találsz, amelyiknek már van elég tapasztalata és türelme és nem csak azért van a szakmában, hogy összekaparja a lakásra valót, vagy mert nem vették fel a Színművészetire.
 
Azt nem ajánljuk neked, hogy ha kinézel valakit a masszázsoldalról, mindjárt azzal kezdd, hogy - teccik tudni valamit korai megömlés ellen? - mert az nem vezet semmi jóra, viszont a telefonos beszélgetés során ki tudod deríteni, hogy a masszőrhölgy elég kulturált-e, érti-e a férfitestet, kellően türelmes a nem átlagkuncsafthoz - utána pedig ki kell próbálni.
 
Ha lehet, nem szalonban és ha nem muszáj, nem is olyan helyen, ahol nagyüzem és futószalag van, sokkal inkább egy középkorú vagy még érettebb műkedvelő a saját lakásában.
 
Még az sem egyértelmű, hogy aki az egyik ifjúnak gyógyírt jelent a problémájára, az a másiknak is, mert ahogy nincs két egyforma magömlés, úgy nincs két egyforma kígyóbűvölő sem.
 
Sok sikert és várjuk a tapasztalataidat!