Milyen masszőrt keres?

-

Masszázsbugyi

2018-06-26

A masszázs etikett több olyan kérdésre is megadja választ, amit nem mersz feltenni, pedig mindenre van megoldás. Akkor most essen néhány szó a meztelenségről.

Van akiben felvetődik a kérdés: Le kell vennem az alsóneműt is?

Sokaknak, főleg a már rutinos masszázsra járóknak nem kérdés, pucéran fekszenek a masszázspadra. Ám vannak, akik úgy érzik kényelmesen magukat, ha nem veszik le a bugyit vagy az alsónadrágot. Ez mindenkinek a maga döntése és azt válassza, ahogyan jobban érzi magát.

A masszázs rólad szól. Az a lényeg, hogy teljesen ellazulj, kikapcsolódj, gyógyulj, ne idegesítsen semmise. Ha feszélyez a meztelenség, ne vetkőzz le teljesen.

Ám ha a derék-csípő-fenék területén is masszíroztatsz, útban lehet egy alacsonyan szabott bugyi, vagy alsónadrág. Ha mégsem szeretnél az alsóneműtől megszabadulni, egy tanga vagy fecske alsó megoldja a problémát. De ha meztelen maradsz, sem vagy teljesen pőrén, le fognak  takarni egy lepedővel. Mindig csak az a terület marad szabadon, ahol masszőr vagy masszőz éppen dolgozik.

Egy felső kategóriás férfi kozmetikai szalonban kis csomagot helyeznek a fürdőköpeny zsebébe, ami egy titokzatos ruhadarabot is rejteget, egy masszázsbugyit. Ez egy sebészeti maszkoknál is alkalmazott papírszerű anyagból készült alsónemű, konkrétan egy fekete tanga. Hátul és oldalt csík, elől kis háromszög.

Hát kérem szépen! Így is lehet!

-LaM-kapcsolódó anyag:

Akkor pucéran szakszerűtlen?

Welcome

kollégát keresnek a masszázsaprón
Andi

2020-07-13

Andi

Új képek

Carmen

2020-07-14

Carmen

Laura

2020-07-13

Laura

Évi

2020-07-13

Évimasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázstérkép


Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!