Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázsra járok! Naés?

2017-07-21

Igazán nem tudom, ebben mi olyan érdekes! Nem is kevesen cikisnek tartják, én pedig alig ismerek valakit, aki nyíltan vállalja, hogy alkalmanként vagy rendszeresen elmegy a lányokhoz.

Igen, a lányokhoz, mert engem férfiember ne karmolásszon össze, mert ütök ám de hamar! Biztosan nem az összes masszőr homoszexuális, de nehezen tudom elképzelni egy egészséges férfiemberről, hogy olyan foglalkozást választ, ami főleg férfitestek taperolásából áll.

A masszázs energiát is közvetít és nem tartom szerencsésnek, ha azonos töltetű energiák találkoznak, ezért inkább  egy fogatlan vénasszony érjen hozzám, mint egy akármilyen férfi!

Tehát masszőzök, azaz masszőrlányok. Oklevelesek és erotikusak, természetgyógyászok és gyorstalpalósok, cicababákból kikupálódottak és prűdekből lesüllyedtek, érettek és nos fiatalok főleg nem, mert a 30 alatti nőkben egyszerűen nem  hiszek!

A masszázshoz kell egyfajta érettség, határozott nőség, ami egy huszonéves libuskában majd esetleg valamikor kialakul. Nekem pedig legyen a masszázs erotikus vagy mentes, nem mindegy, hogyan érnek hozzám!

Tehát masszázsra járok.  Rendszeresen.  Hetente minimum egyszer, de előfordul hogy kétszer.

Van hogy a mozgásszervi problémáim miatt, van hogy csak kikapcsolódni és van hogy kifejezetten a férfiúi gerjedelmeim levezetése okán. Nem a szexuális élet helyett, hanem mellette, mert az a kényeztetés, amit egy jó erotikus masszázs képes adni, az egészen más, mint a feleséggel, barátnővel, alkalmi partnerrel játszott játék... Az ugye kölcsönös, itt meg csak elnyújtózom és élvezkedem.

A legtöbbször jól választok, vagyis elégedetten távozom, ritkábban melléfogok, nem kicsit, hanem nagyon. A lányok hirdetései és a telefonbeszélgetések az esetek 90 százalékában segítik a választást - és amikor jóleső érzésekkel és puszival köszönök el a számomra csodás órát nyújtó hölgytől, néha eszembe jutnak a felsült férfitársaim, akik csalódnak és ennek igyekeznek mindenfelé hangot adni. Van aki többre vágyik és nagyon mérges, hogy a masszőz nem vágta hanyatt magát neki, vagy pedig azon akad ki, ha megérintik a legbecsesebb műszerét - és rohan a médiába panaszkodni, a bulvársajtó pedig tárt karokkal várja, hogy hát és nahát, máris mehet az újabb leleplezés, hogy a masszőzök tulajdonképpen prostituáltak. Hát egy nagy túróst, kedves mindnyájan!

Persze aki egy érintésben csak erotikát képes látni, az szinte semmiben nem különbözik attól a nyomoronctól, aki egy combközépig erő csizmában és neccharisnyában pózoló masszőrhölgy okleveleit keresi és a porckorongsérvéről akar vele értekezni.

Azoknak úgyis mindegy...   

Nekem nem!

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!