Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Masszázsszalon vagy kupleráj?

2017-08-31

Megmásznál egy üzletasszonyt? A kérdést kedves barátomnak tettem fel, miután részben elégedetten távoztam egy hölgytől, akire egy megbízhatónak látszónak masszázsoldalon bukkantam. Nem mondom hogy olyan nagyon örülök, mert erről az oldalról úgy tudtam, hogy csak olyanok hirdethetnek rajta, akiknek van valami közük a masszázshoz.
 

 A hölgy nagyon szép (az itt látható kép illusztráció!!!), az igényes megjelenésű,  a jó karban lévő érett nők iskolapéldája, de masszírozni nem tud. Annyira nem, hogy talán még nem is látta, egyébként hogyan zajlik az említett foglalatosság, amit mások hónapokig, megint mások évekig tanulnak.

Volt egy rossz érzésem az érkezést követően: én nem vele beszéltem telefonon, hanem diszpécserrel vagy madámmal, mert mindig kétszer körbejárom a témát, mire rászánom magam a látogatásra, nehogy belefussak valami hoaxba, vagy horribile dictu masszázsnak álcázott kupoldába keveredjek. A hosszabb beszélgetésben mindig akad egy-két személyre szabott, egyedi elem, amire aztán a találkozás során lehet hivatkozni: nos a hölgy ezekről nem tudott semmit.
Én viszont nem szeretem rongálni az intim óra légkörét, végülis nem kevés pénzt hagyok ott, ezért nem feszegettem a dolgot.

A hölgy csábos tangabugyira vett átlátszó bébidollban fogadott és a kedvességével együtt azonnal nagyon megtetszett így eszembe sem jutott lelépni, de már az elején tudtam hogy masszázsice nem sok jóra számíthatok, hiába olyan a nő habitusa, mint egy kosztümös üzletasszonyé.
Folytatódott ez azzal, amikor a hátam nagyjából 5-6 perces kenegetése után megkért hogy forduljak meg és azonnal a lényegre tért.

Atyavilág, mivel töltjük az egészórás program hátralévő részét?
Nos nem volt ezzel gond, erotikával és beszélgetéssel ütöttük el az időt.
Sok mindent megtudtam a hölgyről, de a diszkréció tiltja hogy ezeket közzétegyem.

Csak a masszázs, azt nem értem, hogy merült fel.
Barátom igennel válaszolt a kérdésemre és szolgálatba is helyezte magát.
Bejelentkezett masszázsra és olyan pofával jött el a hölgytől, mint egy jóllakott napközis.

Azóta sokkal jobban megnézem, milyen internetes hirdetéseknek dőlök be.

RoK
 

 

kapcsolódó anyagok
 

Honnan tudom, hogy kupleráj?

Masszázsszalon vagy örömtanya?