Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Meseterápia

2017-06-01

Elsősorban felnőtteknek javasolják a szakemberek, de gyerekeknél is hatékony a testi-lelki gyógyulási folyamat során. A mese a felnőtté válástól az élet utolsó szakaszáig minden helyzetre választ kínál. Megvilágítja a párkapcsolati problémákat, segítséget nyújt  az élethivatás megtalálásához, gyász vagy veszteség feldolgozásához.

A Metamorphoses Meseterápiás Módszer azon a felismerésen alapul, hogy nincs olyan élethelyzet, amelynek ne lenne mesebeli párja. A terápia voltaképpen az adott problémához illő mese megkeresése és értelmezése, amiben a szereplő ugyanazért indult el, mint a páciens, ám ő nem akadt el az útja során. A mesék nemcsak a konfliktusokat mutatják be, hanem azt is, hogyan lehet a problémákat megoldani. Végső soron mindegyik arról szól, hogy a rossz jóra fordítható. A terápia során a mese és a páciens összekapcsolásával feltárulnak az elakadás okai és az évezredes tudás sugallatára megtaláljuk a segítőket is, melyek a célunk felé terelnek. A sorsunkra utaló szimbólumok megértésével olyan rejtett  érzelmi forrásokra bukkanunk magunkban, melyeknek óriási energetizáló, motiváló erejük van.

Fontos leszögezni, hogy a terápián nem meseelemzés folyik, a hangsúly inkább a mesével való kapcsolat megteremtésén van.

Ami korábban csak egy kedves történet volt csupán és hagytuk, hogy magával ragadjon minket, a meseterápia megismerése után már a tanulság keresésre szolgál. Mert megértettük és már tudjuk, a mesék bölcsessége segítségünkre lehet a kritikus élethelyzetekben. A mesehősök  nem tervezgetnek, hanem teszik a dolgukat és így bennünket is elmozdulásra késztetnek.

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!