Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mi volt a Masszázskuckó titka??

2017-08-14

Masszázskalandok 3.

A masszázskuckóba nem volt egyszerű bejutni sem.
Hiába volt kiírva, hogy TESSÉK KOPOGNI, nem nyitott ajtót senki, a telefonokat sem vették fel, mígnem egyszer - kijelzett telszámmal hívtam őket - egy masszőrhölgy visszahívott.
 

Tört magyarsággal mondta, hogy ő Olga és mikor szeretnék menni hozzá?
A megbeszélt időpontban megjelentem. Olga huszonéves, apró orosz leány volt, kedvesen fogadott és először leültetett: beszéljük meg, mit szeretnék.
Az elémtett papíron vagy nyolcféle masszázs, a falon hatalmas tacepaó: EROTIKUS MASSZÁZST NEM VÁLLALUNK!
Ezzel összhangban állt a figyelmeztetése: szíveskedjek csak alsónadrágig vetkőzni.

Akkora masszázspadra feküdtem, hogy még valaki kényelmesen elfért volna mellettem, Olga pedig nekilátott. Kis termetéhez és aprócska kezeihez képest hatalmas lendülettel dolgozott rajtam és átgyúrt alaposan, még belealudni sem volt időm.

Két héttel később egy nála jóval idősebb és még mosolygósabb masszőzzel volt ugyanott dolgom: ő volt Inci. Ő nem lacafacázott az alsónadrággal és a masszázsa is sokkal meggyőzőbb volt - pedig vele még beszélgettem is közben. Életemben ő volt az első, aki úgy tudott életmód-tanácsokat adni, hogy nem untam, nem éreztem kioktatva magam és mélységesen egyetértettem az elhangzottakkal.

A következő alkalommal Inci érdekes dolgot mesélt.
Utalt a feliratra, miszerint erotikával nem foglalkoznak, meg arra, hogy az ifjú Olgával rendszeresen próbálkoznak a vendégek. 1-2 nappal előttem járt Olgánál egy hím, aki mindenképp szerette volna a genitáliáira való kiterjedést. Miután Olga kerek perec megmondta, itt ilyen nincs, a férfiú a váltótársra hivatkozott, hogy nála márpedig szokott lenni.
Olga azonnal felhívta Incit, aki pedig nem volt rest a közelből azonnal bemenni az üzletbe. A kéjsóvár kuncsaft csak hebegett a nekiszegezett kérdésre, miszerint tessék mondani, mit is csináltam én magával a múltkor - majd kibökte, hogy nem is ő volt, hanem egy barátja, és lehet hogy nem is itt járt, hanem másütt.
Nopersze.

Ami számomra megmagyarázhatatlan volt a két hölgy működésében: mindkettő jól masszírozott, erotikát egyik sem vállalt és amíg a csinos fiatal masszőz mindig ráért, bármikor hívtam, az idősebb társánál olykor többhetes volt a sorbanállás.
Ki érti ezt?

Meg azt hogy ezt a kuckót néhány hónapig látgathattam, egyszer csak minden előzetes értersítés nélkül bezárt, a hölgyek nyomtalanul eltűntek.