Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mielőtt elmennél masszőrnek

2018-04-12

Nehéz talpra állni, amikor valaki elveszíti a munkáját  és az élete mélyrepülésbe kezd. Akár több diplomával rendelkezőknek is  gondot okozhat hogy újra munkát találjanak és akarva-akaratlanul is belebotlanak a masszőr állást kínálók hirdetéseibe.
A szexmentes és sok pénz baromira vonzza a naiv hölgyeket, de a kevésbé naivakat is, mert ugye mindenki sok pénzre vágyik kevés munkával.

Korábban én is az ilyen időszakok áthidalására vágtam bele a szakmába, és bár mindent nem tudok, sok helyen megfordultam érdeklődés céljából és megosztanám tapasztalataimat azokkal, akik esetleg gondolkodnak rajta, hogy alig semmibe gyömöszöljék az erősebbik nemet.

Szóval ha úgy gondolod, bírni fogod ezt a szakmát és már olvasgattad masszőrök beszámolóit (és még így sem ment el a kedved), akkor pár tipp, hogy jó helyre kerülj:

  • Megtaláltad a hirdetést, felhívod, elmész megnézni a helyet.
  • Igényes, szép és diszkrét helyre jobban szeretnek a vendégek is menni, ahol könnyen lehet parkolni és nincs a világ végén.
  • Sok helyen fix nyitva tartás van, de a rugalmasabb szalonokban Te döntheted el, hogy mely napokon mettől meddig akarsz rendelni
  • A kérdésre, hogy mennyit lehet keresni, úgy is azt mondják, hogy ez tőled függ, mennyire vagy kedves, vonzó stb.
    Nem, ez csak részben igaz, ugyanis nagyon sok múlik a hirdetésen!!!!
    Engem 500 ezerrel hitegettek, no ennek töredéke sem jött össze, pedig nem vagyok csúnya, se buta, se undok, lettek visszatérő vendégeim is pár hónap alatt, de a hirdetésem miatt alig találtak meg, no meg az nyer manapság, aki minél többet vállal be...
  • Ahol sok lány van, ott előfordul, hogy "vadászni" kell a vendégre, mert van beeső vendég, aki mondjuk választani szeretne, vagy ha nektek kell válaszolni a telefonhívásokra, akkor aki kapja, marja a telefont alapon veszik fel a rendelést.
  • Sok lány egy helyen esetében fennáll a konfrontálódás esélye is, mert mindenki más neveltetést kapott, ergo pl. kevésbé figyel a tisztaságra vagy neadjisten lenyúlja a cuccaidat
  • Jobb helyeken nem kell a hirdetésért és fotózásért fizetned és ezt nem házi fényképezővel csinálják, hanem profi fotóssal.
    A hirdetésekben elsősorban amúgy is a kép fog eladni.
  • Kérdezd meg, hogy hol hirdetnek. 2-3 oldal van, ami igazán számít .
  • Sokan nem szeretnék felvállalni az arcukat, mert nem akarják, hogy környezetükben bárki tudjon róla. Vannak helyek, ahol így is meg lehet oldani az igényes és vonzó hirdetést és engedik is.
  • A szolgáltatás erotikus része változó helyenként; van ahol tényleg csak kézi/franciás levezetés van a masszázs végén, van ahol viszont azt mondják, hogy ha a szex nálad belefér, akkor csináld... az viszont már egyenlő azzal, hogy prosti vagy. Illetve az előbbinél van ahol a lányok sunyiban nyomják a szexet, elkérik érte a pénzt, de még a főnöknek sem szólnak róla. Aztán csak pislogsz, hogy miért van nekik több vendégük... A kölcsönösséget pedig nem kell vállalnod!!!
  • A leadó általában a szolgáltatás árának a fele, a jattot jobb helyeken ugye megtarthatod, és ezügyben előre érdeklődj a tarifákról is. Ha jó környéken van, szép a hely, akkor ne ijedj meg, ha nagyobb az ár, lehet hogy annak ellenére is bevonzanak elég vendéget
  • Csak olyan helyre menj, ahol tényleg odafigyelnek arra, hogy mindig pörögjön a hirdetésed!!!! Ellenőrizd, hogy a már ott dolgozó lányok hirdetései a már fent említett oldalakon hol helyezkednek el (lehetőleg főoldalon, kiemelve). Sok hirdető írja, hogy ő aztán biztosítja a kiemelt hirdetést stb. aztán te csak vársz és vársz és hiába szólsz sem történik semmi, csak a vendégek nem jönnek, mert meg sem találnak az oldalakon.
  • Ha tetszik egy hely, nyugodtan kérdezd meg, hogy kik dolgoznak ott, megnézheted-e a képeiket, és bátran kérd meg, hogy had beszélj valamelyik lánnyal, vagy egyszerűen hívd fel valamelyik lányt a hirdetett számán és érdeklődj arról, hogy milyen a hely, szeret-e ott, van-e elég vendég, milyen a főnök. Ők a leghitelesebbek.
  • Jön a melós része:  a betanulás kb 1-2 órát jelent, de hamar bele lehet jönni. Sokan mondják a helyeken, hogy tanulták a szakmát, persze, egymástól tanulták, nem tanfolyamon... de ez mindegy is, a vendégek miatt fontos, hogy ezt mondják
  • OK, betanultad. Beülsz a szalonba és fogadod a hívásokat.
    Ne vedd a szívedre, de rengeteg bunkó, udvariatlan pasi van, mindenféle hülye kérdésekkel: van aki szimplán rádteszi a telefont beszélgetés közben, van aki nem is köszönöm, csak annyit kérdez, hogy "mennyi és merre vagy?", és ott vannak, akik mindenáron rá akarnak venni szexre vagy hasonlóra.
    Őrizd meg a hidegvéred, ne vedd a szívedre és légy csacsogós!
    Unott, gépies hangnál nem csoda, ha rádteszik a telefont. 1-2 nap és immunis leszel az idiótákra.
  • Még ha telefonban normális is, előfordulhat, hogy van valami defektje ha eljön hozzád: mindenáron nyúlkálni akar (persze eldöntheted mit hagysz vagy mit ígérsz telefonban), van aki kicsit erőszakosabb, van akit baromira nem is érdekel a masszázs része, csak a befejezésért jön.
    Van aki nagyon szőrös, van aki tusolás után is büdös, van aki képes odafingani az orrod alá és bocsánatot sem kér, van aki alkudozik az áron, van aki apróban számolja ki a jussod.... a jóképű szőke herceg bizony ritka mint a fehér holló.


Nagyjából ezek a legfontosabbak. Ne feledd, jól gondold meg, hova mész, mert sok múlik rajta.
Ha megfigyeled, jelenleg hatalmas a konkurencia.

Csodát ne várj.