Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Miért hazudnak masszázst?

2018-01-17

Ahogy a kedves levélíró mondja: tényleg jó hogy van ez az oldal!
Nyilvánosságra hozhatja bárki bármilyen élményét.
Amit most kaptunk, az kissé tán egyedi, de épp ez adja a bukéját.

A levél írója szerint, tele vannak az újságok meg a net is olyan hirdetésekkel, amik csak ürügyül használják azt hogy masszázs. Különben meg semmi közük hozzá...
 

Nekem a thai masszázs az egy szent dolog. Tudom hogy akinek diplomája van az a legjobb iskolában évekig tanulja. Tudja, hogy mi az az anatómia és olyan mint egy fél orvos. Ismeri a betegségeket és nem kuruzslással gyógyít, meg nem ráolvasással.

Voltam már néhány thai szalonban és tudom hogy mi történik ott. Nem is értem, miért nem kérnek végzettséget igazoló oklevelet azok akik hirdetési rovatot tartanak fent az újságjukban és miért hirdethet akármit bárki.

Újságban láttam, hogy thai masszázs és indiai fejmasszázs, keleti gyógymódok. Akit telefonon elértem, úgy tűnt tudja miről beszél. Az sem lepett meg hogy 9000 pénz egy kezelés, a thai szalonok nem olcsók.

Az már furcsa volt hogy az üzlet egyáltalán nem úgy nézett ki ahogy thai szalonok. Inkább olyan volt mint egy hentesüzlet amit nemrég zárt be a köjál. Nem kaptam meg a szokásos könnyű pamutruhát, csak egy lepedőt hogy takaródzzak be azzal. Aztán jött a nő. Lehet hogy thai volt, lehet hogy nem, én nem tudom megkülönböztetni a sárgákat, de nem úgy nézett ki mint egy gyógymasszőr hanem mint egy kivénhett kurva. A szája is büdös volt.
Megnyomkodta egy kicsit a talpam aztán a lábfejem, aztán tenyérrel a lábszáramat és közben kihívóan bámult a pofámba. Hamarost kiderült mire megy ki a játék, amikor elérte a csipőmet, benyúlt az ágyékomba és rámvigyorgott és hiányzott elől a foga!

Eltoltam onnan a kezét és mondtam neki hogy thai masszázs. Megvonta a  vállát és duzzogva gyömöszölt tovább hogy nem volt benne köszönet. Aztán amikor a combom belső felét taposta, a lábával megérintette a herezacskómat, ettől egy kicsit erekcióm lett, akkor diadalmasan jött hogy "hau ebaut disz van szőr!" és mutatta hogy a szájába veszi.

A frászt neki, a mocskos fogatlan szájába!
Mondtam hogy no, de erre hirtelen le is telt az órám, a csaj összeszedte a cuccait és elment, még visszaszólt hogy öltözni. 

Rájuk kellene hívni a rendőrséget,  csak engem röhögnének ki.
Miért nem azt írják ki,  hogy örömtanya?
Miért hazudják hogy értenek hozzá?