Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Miért kérdi a vendég, hogy milyen befejezés van?

2018-09-24

Van ahol felmerül a kérdés, hogyan ér véget a masszázs (= van-e happy ending, azaz érzéki levezetés vagy esetleg még más is) és van ahol semmiképp.
Nálunk is jelent már sok írás arról, amikor a vendég nehezményezi vagy egyenesen zaklatásnak veszi a nem várt ajánlatot, de masszőzök is sűrűn kérik ki maguknak az ilyen irányú érdeklődést.
Összegyűjtöttünk néhány fontos dolgot, amivel ha teljesen megszüntetni nem is, de legalább csökkenteni lehet a nem kívánt szolgáltatásra vonatkozó kérdéseket.

Ha egy szigorúan erotikamentes masszázs szolgáltatást nyújtó hölgyet gyakran kérdeznek az ügyfelei, hogy milyen befejezés van, akkor bizony érdemes felülvizsgálni a megjelenést és megnézni, hogy nem követjük-e el a leggyakoribb hibák valamelyikét, esetleg mindjárt többet is.

 1. A megfelelő helyen hirdetünk?
  Az internet és nyomtatott sajtó is számtalan megejelenési lehetőséget kínál, mielőtt bármelyiket is kiválasztjuk, érdemes alaposan körülnézni, hogy kikkel jelenünk meg egy helyen. Ha kitakart arcú, szétrakott lábú, hiányos öltözetű hölgyek között, akkor  szinte biztos, hogy a telefonálók nem a lumbágójukra keresnek majd gyógyírt.

   
 2. Mit mondanak fényképeink?
  Régi kínai mondás, hogy "egy kép többet mond ezer szónál". Ha a hirdetéshez mellékelt fotónkon akár csak nyomokban felfedezhető valami erotikára utaló elem, az azonnal bevonzza a kóbor farkasok hadát. Éppen ezért melegen ajánlott elkerülni a masszázshirdetés fotóin a következőket
   - kihívó megjelenés (fedetlen vállak, dekoltázs, magassarkú, csipkés combfix, neccharisnya, tollboa)
   - pózolás (fej fölé emelt karok, kitekeredett beállás, pucsítás)
   - csábos mosoly
   - kitakart arc
   
 3. Mit mond a hirdetés szövege?
  Az a jó hirdetés, ami teljesen egyértelmű, tehát fel sem merülhet a kérdés, hogy van-e kígyóbűvölés! Ezzel szemben értetlenül nézünk egy-egy masszázshirdetést és nem tudjuk, hogy
  - miért nincs benne  "a masszázsom nélkülöz mindenféle erotikus elemet"  figyelmeztetés?
  - miért van benne a két másodperc alatt félreérthető "teljes testre kiterjedő" kitétel?
  - miért tegeződik a vendégeit váró masszőrhölgy, miért nem tart három lépés távolságot már a bemuitatkozásában?
  - miért nem egészségügyi kifejezések (pl. ülőmunka, hátfájás, nyirokdrenázs, vállöv tréning, tünetmentes) szerepelnek a hirdetésben és miért a nem szakszerűségre utaló közhelyek? (felfrissülés, lazítás, kikapcsolódás, a mai rohanó világunk, élmény, diszkréció stb.)
   
 4. Hogy néz ki a helyszín?
  Avatott szem azonnal felfigyel az apró részletekre. Ahol egészségügyi szolgáltatást nyújtanak, ott a masszázspad vagy tatami körül krémek, olajok, tubusok, aromás tégelyek, esetleg lepedők és törölközők láthatók, ahol másfajtát, ott tüllök, füstölők,  zuhanyfülke, sarokkád, Buddha, mécses, papírtörlő, stb.

   
 5. A nyitva tartási idő is árulkodó lehet
  Eleve gyanús (erotikus szolgáltatásra utalhat) ha egy masszőz túl sokáig, mondjuk este tízig, éjfélig vagy nonstop fogad vendéget.

 

Mindez nem jelenti azt, hogy a kétféle szolgáltatói hozzáállást rangsorolnánk, vagy pálcát törnénk bármi/bárki fölött, mindenki menjen olyan masszázsra, amilyenre akar, mindenki nyújtson olyan szolgáltatást, amilyenhez kedve van, csak a Jóisten áldja meg az összes, a tegeződő szövege mellett magassarkúban és tollboában pózoló masszőzt , ne legyen fölháborodva, ha a vendégei a nőt is meglátják benne, nem csak a szakembert!

 

- kep -

 

 

kapcsolódó írásaink:

Milyen befejezés van?

Masszázs kézi befejezéssel olykor sajátkezűleg

Milyen legyen a befejezés?

Happy ending, handjob, milyen a befejezés?