Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Miért nincs itt fórum?

2019-05-25

Olvasók kérdezték, masszőzök pedig sokszor megkönnyebbülve veszik tudomásul, hogy a maszázsinfó oldalain nincxs fórum, nincs lehetőség igaz és kitalált masszázskalandok kiteregetésére.
De miért nincs?

 

Valamikor volt és nem is működött rosszul, de 2002-ben (!) a szerkesztőség úgy döntött, hogy nincs tovább.

1998-1999
Kialakult egy spontán kezdeményezés, először asztaltársaság, zárt levelezőlista, majd nyilvános fórum, ahol masszázsra járó urak osztottők meg a tapasztalataikat, hova érdemes menni és hova nem? Hol csapják be a vendéget és hol kapja meg biztosan, amiért odament?

2000-2001
Naponta duplázódott az internetet használók tábora és a létszám növekedésével járt a hígulás. Egy darabig még könnyedén lehetett kezelni a deviáns megnyilvánulásokat (bunkó, trágár beszólások, lejárató akciók, sunyi önreklámozás, stb) később már nehezen.

2002
Elszabadult a pokol, ezért úgy döntöttünk, nincs értelme a fórum fenntartásának. Addigra jellemzően a következő típusú hozzászólásokat olvashattunk:

 

önreklám

A lányok rájöttek, hogy a fórum nyitott és szabad, saját magukról azt írnak/íratnak, amit akarnak. Egy-egy túl jól sikerült beszámolóból bűzlött az öntömjénezés, amit vagy a masszőrhölgy írt saját magáról, vagy a fiával, a vendégével, vagy a menedzserével íratott.

 

ügyeskedő kamusztorik

Először csak a masszázsért járó fizetség helyett ígértek pozitív beszámolót egy és kettes urakok, majd később vérszemet kaptak és pénzért írtak mindenfélét a nekik perkálni hajlandó hölgyekről.

 

lejáratás

  • Ha egy sikeres masszőrhölgy otthagyta a munkáltatóját, az szívesen indított bosszúhadjáratot, aminek egyik visszatérő eleme volt a fórumunkon annak a hangoztatása, hogy a hölgy aktust is vállal óvszer nélkül és a következő betegségeket kapták el tőle:...
  • Lelkesen fikázta a szolgáltatót az a vendég, aki nem kapta meg azt a szolgáltatást, amit elképzelt (és ami nem is szerepelt a kínálatban)
  • lányok örömmel intézték így a konkurenciaharcot és exek is szívesen beszálltak, ha épp olyanjuk volt.

 

Fórumfüggők gügyögése

Betelepedett egy törzstársaság, akik naphosszat a fórumon lógtak és szórakoztatták egymást. Édelgésük, olykor kedélyesen veszekedéseik a fórumot rendeltetés szerűen használókból tömény hányingert váltott ki és nehezítette a fontos információk megtalálását.

 

Na ebből elég!

Meggyőződésünk, hogy ami a masszázspadon vagy a tatamin történik, az két ember magánügye.
Oldalunk az elmúlt bő másfél évtizedben azoké az igényes úriembereké, akik soha nem beszélnék ki a masszőzüket és azoké az igényes masszőzöké, akik nem szeretnék a nyilvánosság előtt viszontlátni a munkájuk részleteit.

 

-kep-