Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mit egyen, hogy jobban legyen?

2017-06-19

Az egészségügyi problémák hátterében gyakran bizonyos tápanyagok hiánya áll. Lássuk, mennyi mindent nélkülöz a szervezetünk, ha nem kiegyensúlyozott a táplálkozásunk! Mit tegyünk például fáradtság, hajhullás és izomgörcs ellen?

Ha sokszor fáradt (Fe)

Rendszeresen levertnek érzi magát? Ennek egyik oka a vashiány lehet, ami a  fáradtság mellett vérszegénységet, az immunrendszer gyengülését, sápadtságot és hajhullást is okozhat. Napi szükséglet: 12-15 mg. Forrásai: vörös húsok, máj és egyéb belsőségek, zöld leveles zöldségek, gomba.

Ha hullik a haja (Zn)

Minden egyes fésülködésnél több tucat hajszál potyog a mosdókagylóba? Hajmosás után a lefolyóból nem győzi kiszedegetni a hajszálakat? Napi 100 szál haj kihullása még természetes jelenség. Ám ennél jelentősebb veszteség esetén érdemes orvoshoz fordulni. A hajhullásubknak ugyanis számos oka lehet. Gyakran cink hiány áll a háttérben, ami a bőr és a körmök állapotára is negatívan hat. Napi szükséglete: 10 mg. Forrásai: olajos magvak, hüvelyesek, vörös húsok, máj, tojás, teljes kiörlésű gabonák.

Ha gyakran vannak izomgörcsei (Ca)

A kalcium, amely az emberi szervezetben legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, nemcsak a csontok, a fogak és az idegrendszer egésségét védi, hanem az izom-összehúzódásra is hatással van. Napi szükséglet: 100 mg. Forrásai: tej és tejtermékek, olajos magvak, káposztafélék, brokkoli.

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!