Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mit tud a kezünk?

2017-10-06

A kézrátéttel történő gyógyítás olyan idős, mint maga az emberiség. Már őseink is tudták, milyen gyógyító hatásuk van az érintéseknek. A masszázs ma tudományosan is elismert terápia, mely csillapít, gyógyít és javítja a közérzetet, az érintés egy különleges fajtája. A bőrkontaktus  egy érzéki inger, melyre ugyanúgy szükségünk van, mint evésre, ivásra és alvásra.

Az érintésnél a kezek játsszák a legfontosabb szerepet - mint érzékszervek,  információhordozók, és energetikai erők közvetítői. A kezünk a cselekvésünk szándékát követi, az érintés ingerével képesek vagyunk gyógyító energiákat átvinni vagy akár hatalmas érzéki élvezetet nyújtani.

Ösztönösen cselekszünk

Ha fáj egy testrészünk,  automatikusan  az érintett testrészre tesszük a kezünket és megpróbáljuk köröző mozdulatokkal  csillapítani a fájdalmat. Ha feszültség van bennünk, sokszor már egy kézrátétel is elég, hogy újra megnyugodjunk. A tudomány is bizonyítja, ha bőr bőrrel érintkezik, az testi valamint lelki síkon bizonyos pozitív változásokat idéz elő.

Így például a szeretetteljes érintésnél olyan hormonok választódnak el, melyek a jó közérzetről és a boldogságérzésről gondoskodnak. Az idegrendszer impulzusokat kap, melyekre ellazulással válaszol. A légzés mélyebb és nyugodtabb lesz. A masszázsnál, a gyógyító érintésnél célzottan használjuk ezeket a változásokat, hogy a szervezetben ellensúlyozás és áthangolódás történjen valamint ezáltal fájdalmakat csillapítsunk,  oldjuk a testi és a lelki feszültséget.

Az érintés, a ritmus és a technika egy egységgé olvad össze annak az embernek a tudatában, akit masszíroznak. A masszázs kitűnő segítség, mellyel javíthatjuk közérzetünket, vagy gondoskodhatunk partnerünk jóllétéről.

A mindennapokban, vagy akár egy zsúfolt hét után pédául egy lazító masszázs segíthet  enyhíteni a stresszt és új energiát meríthetünk belőle.

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmen

Ildikó

2021-04-07

Ildikómasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!