Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Mitől bio a bio?

2017-06-13

Manapság egyre többet és egyre többen foglakoznak az egészséges élet és életmód kérdéseivel. Újabb  és újabb megoldások gyűrűznek be a hétköznapokba arra vonatkozóan, hogyan tehetjük magunkat egészségesebbé és fittebbé. Vannak, akik a bióban hisznek. De valóban élhetőbb az élet ha csak bioélelmiszert fogyasztunk?

Napjainkban  sokaknak fontos az egészséges táplálkozás. Egyre többen figyelnek oda arra, hogy mit esznek. Különböző nézetek és vélemények vívnak heves csatákat arról, hogy mi a legjobb megoldás. Vannak akik a vegetarianizmus  megrögzött hívei, mások a vegyes, de változatos étrend mellett érvelnek. Akadnak olyanok is, akik őseink módszereivel szeretnék karban tartani a testüket. Magyarországon, ha az élelmiszer ökológiai valódiságát helyezzük górcső alá,  az EU-s szabályok az irányadóak. Természetesen az ilyen típusú gazdaságoknak  kell megfelelő tanúsítvánnyal  rendelkezniük, amivel  a termékük minőségét garantálják.

A biogazdálkodásokban a cél az optimális minőségű, magas tápértékű élelmiszer eőállítása oly módon, hogy ne használjanak  kémiai anyagokat, és  ezáltal csökkentsék a környezet terhelését. A bioélelmiszer olyan gazdálkodálkodási módszer terméke, amelyben nem használnak műtrágyát,  növényvédő és rovarirtószereket. Tartózkodnak a növekedésszabályozók és takarmánykiegészítők alkalmazásától is.  Az ilyen gazdaságokból származó élelmiszerek előállítása jóval költségesebb, ezért a bioéletmód drágább a megszokottnál.

Ha a testtudatos táplálkozás a cél, nem kell feltétlenül végleges megoldásokhoz nyúlni  és lemondásokkal ritkítani az étkezéseinket. Elég, ha néhány alapvető élelmiszert gondosan válogatunk össze a konyhába. Elsősorban piacra járjunk vásárolni és ne hipermarketekbe és keressük a háztáji élelmiszereket! Gondosan válogassuk össze a zöldségeket, gyümölcsöket és a húsokat!

-LaM-

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!