Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mitől bio a bio?

2017-06-13

Manapság egyre többet és egyre többen foglakoznak az egészséges élet és életmód kérdéseivel. Újabb  és újabb megoldások gyűrűznek be a hétköznapokba arra vonatkozóan, hogyan tehetjük magunkat egészségesebbé és fittebbé. Vannak, akik a bióban hisznek. De valóban élhetőbb az élet ha csak bioélelmiszert fogyasztunk?

Napjainkban  sokaknak fontos az egészséges táplálkozás. Egyre többen figyelnek oda arra, hogy mit esznek. Különböző nézetek és vélemények vívnak heves csatákat arról, hogy mi a legjobb megoldás. Vannak akik a vegetarianizmus  megrögzött hívei, mások a vegyes, de változatos étrend mellett érvelnek. Akadnak olyanok is, akik őseink módszereivel szeretnék karban tartani a testüket. Magyarországon, ha az élelmiszer ökológiai valódiságát helyezzük górcső alá,  az EU-s szabályok az irányadóak. Természetesen az ilyen típusú gazdaságoknak  kell megfelelő tanúsítvánnyal  rendelkezniük, amivel  a termékük minőségét garantálják.

A biogazdálkodásokban a cél az optimális minőségű, magas tápértékű élelmiszer eőállítása oly módon, hogy ne használjanak  kémiai anyagokat, és  ezáltal csökkentsék a környezet terhelését. A bioélelmiszer olyan gazdálkodálkodási módszer terméke, amelyben nem használnak műtrágyát,  növényvédő és rovarirtószereket. Tartózkodnak a növekedésszabályozók és takarmánykiegészítők alkalmazásától is.  Az ilyen gazdaságokból származó élelmiszerek előállítása jóval költségesebb, ezért a bioéletmód drágább a megszokottnál.

Ha a testtudatos táplálkozás a cél, nem kell feltétlenül végleges megoldásokhoz nyúlni  és lemondásokkal ritkítani az étkezéseinket. Elég, ha néhány alapvető élelmiszert gondosan válogatunk össze a konyhába. Elsősorban piacra járjunk vásárolni és ne hipermarketekbe és keressük a háztáji élelmiszereket! Gondosan válogassuk össze a zöldségeket, gyümölcsöket és a húsokat!

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!