Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Négy kéz, vagy csak duplán látok?

2017-09-19

Kedves olvasónktól kaptuk a következő sztorit egy szakszerűséget nélkülöző, mégis kielégítő masszázs szolgáltatásról. Köszönjük és Isten tartsa meg a jó szokását.

Lehet-é fokozni a négykezes masszázs élményét ?
A hirdetés szövegében "fantasztikus ikrek" kecsegtettek és bár a képen is hasonló alkatú női hölgyek fényképe látható, azt gondoltam ez egy marketingfogás, az ínyencek, mint célpiaci szegmens becserkészésére.

Elég valószínűtlennek hangzott az állítás, hogy testvérek lennének, de egye fenyő, gondoltam az sem baj, ha csak hasonlítanak, lényeg, hogy - hozzám hasonlóan - fiatalok és üdék, a többit meg legrosszabb esetben hozzá lehet képzelni.

És lett meglepi, mégpedig kellemes. Akkor sem akartam még hinni a vizuális érzékszerveimnek, amikor már benn álltam a rendelőben és a tiszteletköröket futottuk.
Arcuk és alakjuk hasonlósága olyan mértékű, ami minden kétséget eloszlat állításuk valóságtartalma tekintetében, ők tényleg ikrek, ami felöltözve is jól látszott.
Levetkőzve pedig pláne. 

Nem csak az arcuk, de minden porcikájuk, minden hajlatuk és méretük egyforma.  Már munkaruhájukba átöltözve egymás mellett háton fekve legeltettem a szemem vékony karcsú alakjukon, kicsi, de formás és feszes keblükön, combjaik hajlatain és azt hittem valamelyikük mellett tükör van, de  nem tudtam melyikük az igazi.
Nos, mindketten azok.
A beszélgetés során kiderült, hogy csak nemrég kezdtek dolgozni ebben a szakmában a jobb anyagi megbecsülés reményében, és még kevés gyakorlatot szereztek, de lelkesek és remélik kellemesen fogom érezni magam kezeik között.
Masszázshoz valójában kevéssé hasonlítottak kézmozdulataik a hátamon, lábaimon, inkább simizéshez hasonlító tárgynak mondanám.
Ebből ennyi elég is volt, jöhet az ápolás kellemesebb része. Hátamra fordultam, és másodperceken belül négy kéz, avagy húsz ujj ( félreértések elkerülésére, egyik sem az enyém :-) zárta körbe a főparancsnokot, akinek nem maradt más hátra, mint a feltétel nélküli megadás hosszú, hősies küzdelem után, majd tüzijátékkal ünnepelték a győzelmet.  Asszem ezt a technikát ilyen fiatal ápolónőknek nem kell külön oktatás keretében elsajátítaniuk, ez a tehetség spontán felszínre törése.

 

M.A.