Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Négycsillagos himihumi méregdrágán

2017-07-31

Nem akarok bántani senkit sem, ezért nem írom le az illető hotel nevét, legyen elég annyi, hogy Budapesttől nem túl messze van egy országos főút közelében, a városi fürdő mellett - írta kedves olvasónk épp 10 éve és ezt csakis a sztorijában szereplő ár miatt fontos megemlíteni.
 

Nagyon fiatal, talán húszéves, guruljnudli leányka viszi a wellness-szolgáltatást.  Van néha váltótársa is, de amikor nagy a tömeg, akkor egyedül hagyják - legalábbis ezt panaszolta. Meg azt is, hogy a munkájáért egy fillért sem kap, hivatalos végzettséget jelentő tanfolyamra jár, ott írták elő a kötelező szakmai gyakorlatot, fizetségül ezt igazolják neki.
Ügyes, nagyon ügyes - mondaná Kohn bácsi és én sem lennék morcos, ha az 50 percért kifizetett közel 7000 Ft-ért rendes masszázst kaptam volna - de nem azt kaptam, hanem csacsogással körített kenceficélést.
Olykor rá is kellett szólnom a fiatal versenyzőre, hogy a gerincemet ne nagyon nyomkodja, mert baj lesz, a csigolyákat szakemberek sem nagyon piszkálják, nem tanulók, továbbá nem összevissza masszírozunk, hanem lehetőleg egy irányba.

Komolyan jó érzés volt leszállni onnan és visszamenni a termálmedencébe.

Csak remélni tudom, azóta már nem tanulókkal masszíroztat a négycsillagos szálloda!