Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Nem kell az ifjú muszklimiska!

2017-10-24

Nem először találkozom azzal a tévképzettel, miszerint minden negyven feletti nőt hanyagolnak a férfiak, ezért szexuális kiéhezettségükben mindent elkövetnek, hogy zsenge farokhoz jussanak, vagy csak úgy általában a fiatal korosztály számára is könnyen megkaphatók.

Huszonéves koromban egy barátom a kollégájával körbestoppolta a jugó tengerpartot és minden nap arról ábrándoztak, hogy dúsgazdag, negyvenes, nimfomániás nők fogják felvenni őket.
Merthogy az szerencsétlenek azt gondolták: ezek épp ilyen büdöslábú csóringerekre vadásznak, amikor nekiindulnak Jugóba nyaralni...

Nemrég valaki kifejtette ezen az oldalon, férfi létére miért kerüli a hímnemű masszőröket.
Úgylátszik a férfi masszőrökkel nem csak férfiaknak van baja.
Rozi írta a következőket:

Nekem is hasonlóan kellemetlen élményem volt egy csontkováccsal, aki mint csontkovács isteni volt, de nagyon nehezen viseltem, hogy ahogy az előttem valaki már megfogalmazta, "hízelgő megjegyzéseket tett" az alakomra, és kétértelműen tréfálkozott.

Azt hiszem, kellőképpen elutasító és merev voltam ahhoz, hogy legalábbis elbizonytalanodjon, így oda nem illő érintésekre (brrr!!) nem került sor, de tényleg nagyon kínos és megalázó volt az egész, főként, mert a pasas legalább 20 évvel volt fiatalabb nálam.

Utólag már látom a dolog komikus oldalát is, hogy szegény nyilván úgy tudja, hogy minden középkorú nő szexuális nyomorban szenved, és él-hal az ifjú muszklimiskákért, de akkor csak a menekülésen járt az eszem egész végig.

Ezek után nyilván soha többé be nem teszem a lábam hozzá (és nem is ajánlom senkinek), úgyhogy az ő érdekük is az lenne, ha ez a dolog eleve tisztázott lenne, és mindenki azt kapná, amire számít.

Nagyon egyet tudok érteni Rozival, iszonyat lehet ilyen kiszolgáltatott helyzetben egy kezelést végigfeszengeni viszont a muszklimiskák sem maguktól ilyen szemtelenek, hiszen nem minden hölgyvendég olyan elutasító, sőt.