Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Nem ússzák meg a masszőrök sem?

2016-12-21

Közeleg a határidő, de még ma sem tudják biztosan a masszőrök, be kell-e szerezniük az online kasszákat. Akár 1 milliós is lehet a büntetés, ha szabálytalan számlát adnak.

 

2017. január 1-jétől lesz kötelező az online pénztárgép használata ( Magyar Közlöny 2016. szeptember 27)  Az  adóhivatalban  a Masszőrök Egyesületének elnöke azt a  tájékoztatást kapta, hogy minden masszőrnek kötelező beszereznie és januártól használnia az online pénztárgépet.  Ám a hivatal honlapja szerint  ez kiváltható egy megfelelő számlázóprogrammal is.Sokan beszerezték a gépeket, félve a kilátásba helyezett nagy összegű büntetéstől.

2017. január 1-jét követően kizárólag az új műszaki követelményeknek megfelelő (átszemélyesítésre is alkalmas) pénztárgép helyezhető üzembe. Ahhoz, hogy a korábban engedélyezett pénztárgépek megfeleljenek az új műszaki követelményeknek, a forgalmazónak szoftverfrissítést kell a pénztárgépeken végrehajtania. Az ehhez szükséges forgalmazási engedély módosítás iránti kérelmet 2017. április 30-ig kell benyújtani az engedélyező hatósághoz - olvasható a NAV honlapján.

-LaM-


 

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!