Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Nincs többé gyomorgyűrű, itt a mikrochip

2013-11-27

 

túlsúly és masszázs, gyomorgyűrűA WHO szerint az ipari országok több, mint felében túlsúlyos a népesség, 3-ból 1 ember pedig kórosan kövér.

chip a bőr alá, masszázs helyett Egy olyan mikrochipről van szó, amely a Svácjban, Martin Fussenegger professzor irányításával végzett egérkísérletek szerint 2 együttesen működő gén hatására folyamatosan képes ellenőrizni a vérzsírszintet, és túlevés esetén egy étvágyapasztó hormont bocsát ki.

A normál testsúly elérésekor abbamarad az étvágyapasztó hormon működése. Kb.3 éven belül megkezdődhetnek a humán kísérletek, melyek sikere esetén további pár év telhet el, míg a pénzérme nagyságú chip karba ültethetővé válik.

Mivel statisztikák szerint a túlsúly akár 9 év mínuszt is jelenthet a várható élettartamból, a chip óriási sikerre számíthat, és nincs messze az idő, amikor az alábbi jelenetek a mindennapok részét fogják képezni:

(Bocs a túlsúly miatt, meghibásodott a chip.)

És még egy jó hír:egyéb génkombinációkat tartalmazó chipekkel is folynak kísérletek más betegségek leküzdésére...felkészül a rák, az immunrendszeri megbetegedések és társaik.

 

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2513882/New-weight-loss-chip-implant-arm-tells-stop-eating.html