Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Nórát meglepte a dolog

2018-04-25

A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések.
Olyanok, hogy:

1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a jelentkezőt

2. a masszázs végén a "kényeztetés" az csupa csúnyarossz dolgot jelent, úgymint kézi levezetés, orális befejezés (értsd: le kell szopni a vendéget), aktus (értsd baszás)

3. nem csak álomtestű, tüncimókus pasikák járnak masszázsra, hanem kövér, kopasz, éltes pasik is. Ezek ráadásul még nősek is, hogy a belem fordul ki rögtön az ilyentől!!

4. ezeknek a visszataszító kuncsaftoknak nem csak pénze van, hanem teste, szaga, szája, amivel beszél, keze, amivel nyúlkál és iszonyú visszataszító modora is

5. a masszázsszalonban nem csak forgalom van, hanem leadó is, vagyis nem az egész pénz a lányoké, amit a verebek zsebéből kiénekelnek, hanem csak a fele. Jó esetben.

6. nagyon sokan nem a masszázsért, hanem a lándzsahegyre tűzhető, zsenge pipihúsért járnak a szalonba

7. az ügyfelek nem mind fehérkesztyűs úriemberek, némelyikük oda vetemedik, hogy még csúnyán is beszél!!! Akár még olyat is mond, hogy szopjál már!

8. nagypapa korú bácsik is mennek, akik nem átallanak a szájbaélvezés után az unokáikról mesélni!!!!

9. ismerősök zsarolják őket, akik megtalálják a neten fényképüket és havi százezerért hajlandóak hallgatni anyuka és apuka előtt, mivel keresi a kicsi lányuk a pénzt

10. a havi zsozsó a beígért félmilla helyett alig háromszázezer!!!

11. a masszőrködés mellett nem lehet párkapcsolatot fenntartani!!!!

12. saját magukon kívül mindenki kurvának tartja őket