Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Óvszer miért kell?

2017-12-14

Voltam már olyan masszázsszalonban, ahol a telefonos bejelentkezésem alkalmából a diszpécser biztosított, hogy ha az ügyfél nagyon igényli, akkor van kézi befejezés, de semmi szexuális szolgáltatás nincs, ha megtudják hogy a masszőz dug a vendéggel, azonnal kirúgják. Úgy került szóba a dolog, hogy nagyon furcsa volt a háttérzaj és egy pillanatra elbizonytalanodtam.

Szóval odamentem a szalonba, volt ott füstölő, meditációs zene, csontvázposzter, fehér köpeny, kemikáliás tégelyek - és a kis asztalkán egy doboz óvszer.
Úgy csináltam mint aki nem vesz észre semmit és jól tettem, mert normális, tisztességes, egészségügyi masszázst kaptam, nem csak kenegetést, viszont visszamenni soha többet nem jutott eszembe.
Talán nem szükséges ecsetelnem, miért.

Most viszont a gugliban keresgéltem és legnagyobb meglepetésemre az érzéki masszázs szó alatt elég előkelő helyen megjelent az egyik nemzetközi óvszergyártó cég neve. Gyorsan rákattintottam a linkre, de egy nemlétező oldalra vitt.
Nem hagytam annyiban.
Felmentem a cég magyar weblapjára és beírtam az ottani keresőbe, hogy masszázs.
Három oldalnyi találat volt, több mint húsz.
A többség síkosítóról szólt.
Síkosítóval masszírozni?
A gatyám is rámenne, mert robusztus alkatom felzabálna vagy nyolc tubust.
A lényeg viszont titok marad, ugyanis az első masszázsoldaluk - ami nem ugyanaz, amit a gugliban találtam  - ugyancsak törlődött.
Így nem tudom meg az összefüggést a masszázs és a gumióvszer között és megválaszolatlan marad a nagy kérdés: (igen, nekem a gazdasági válság és a könnygázzal lefújt szegény Morvai Krisztina ellenére is most ez a legnagyobb problémám )
 

Miért kell koton a masszázshoz?

Tudja valaki?

RoK