Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Pfuj, kutyás masszőrök!

2018-05-15

Mindig viszket a billentyűzetem, amikor a masszázsinfón állatokról írnak. Nem azokra a faszokra gondolok, akik hülyeségeket csinálnak, hanem arra, hogy kutya meg macska meg más állat is van a helyszínen.

Szarok rá ha meg is dobáltok érte, szerintem az állat nem való lakásba, olyan helyre meg végképp nem, ahol pénzes szolgáltatás zajlik.

negylabu.jpgLéptem már le masszázsszalonból is meg magánlakásról is, amikor kiderült hogy állatokkal osztják meg azt a néhány négyzetmétert, boldogan jött elém egy kutya, vagy tengerimalac lihegett egy akváriumban. Egyszer egy házhoz járó masszőrlányt nem engedtem be, mert egy hányadék törpekutyát hozott a hóna alatt. Meg is sértődött alaposan, mert nem hittem el, hogy a kutya sokkal tisztább mint az ember.
A francokat!

Vegyem le a cipőmet már az előszobában, de a kutya az az ágyra is felugrik.
Jártam már úgy, hogy a masszázst legszebb pillanatait megzavarta a házikedvenc, bejött a kutya, mellémugrott a macska, nyüszíteni kezdett a tengerimalac, beszart a sün, kirepült a kanári, banánt kért a majom.

Ez a legutóbbi kutyás sztori nálam is kiverte a biztosítékot.

Emberek!

Nem undorító, hogy bemegyek valahova, ahol fontos a higiénia és ott járkál egy gusztustalan, büdös négylábú, megnyalja a lábujjamat, liheg, csöpög a nyála, vakarózik, száll a szőre vagy épp tele van vele a lepedő, ahova meztelenül fogok feküdni?
A drágaságos gazdinak ez természetes és arra nem gondol, hogy a vendégeit ez taszítja?

Nem kellene csinálni egy feketelistát a mini állatkertekről?
Alkalmas a szolgáltatásra egy lakás, ahol állatok is laknak?

Vagy csak én vagyok ilyen finnyás?

Valószínűleg, mert gyakran látok olyan műtermi fotókat, amin a masszőrhölgy a kis kutyuskájával pózol.
Tutujgatja a kis baszott dögöt, utána olajat tesz a kezére és belém dörzsöli a kutyaszőrt meg minden más fertőzést, ami a kedvencében lakik.

Hányás!