Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Problémára gyógyír a masszázs?

2017-11-27

Az újsághirdetésben ez a mondat tetszett meg:
Problémájára gyógyír a testi lelki harmóniára épülő masszázs.... .
Nos ez így nagyon nem stimmelt.


Mindig akadt valami probléma, hol a zene akadt el, hol a telefon szólalt meg, ami ráadásul valami durva, belemenős rockzenét játszott. Volt hogy a CD és a telefon percekig együtt szólt, Virág pedig közben rezzenés nélkül masszírozott és nem zavarta hogy engem zavar, de volt olyan is hogy kicserélte az akadozó CD-t, majd ciccegve a telefonját bűvölte, amit aztán az eredménytelen akciót követően dühösen az ágyra dobott és rátett egy pokrócot, de az hogy kikapcsolja, úgylátszik meg sem fordult a szőke hajkoronája alatt.
Harmónia?
Ugyanmár!
Egy tipikus szőke nő, miközben a technikával hadakozik és egyre ingerültebb, pedig a vendége megadóan tűri a viszontagságokat.
A masszázs erotika nélkül 8e Ft, ugyancsak erotika nélkül, de kézi levezetéssel 12.
Azért mondom így, mert a lelketlen akcióban annyi érzékiség volt, mint egy zacskó műkörömben és levezetni sem volt nagyon mit, merthogy a szőke szépség kelletlen érintése nem nagyon ébresztett bennem izgalmas gondolatokat. A masszázsban is annyi volt a szakszerűség, mint traktorban a kecsesség.
A látogatásom legkellemesebb pillanata az volt, amikor a végén megkínált Mozart golyóval.
Az jólesett.
Legalább az.

Végülis olyan nagyon nem lettem becsapva. A masszázs tényleg gyógyír, de a kicsike egy szóval sem állította, hogy ő tényleg olyat csinál.

 

RoK