Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Profi átverés Oslóban

2017-10-03

Oslóra azt mondják, hogy európa legdrágább fővárosa (nem jártak még Moszkvában!)
Szállodám recepciójának pultján egy hirdetés: hívja Madam Christine-t és csodás masszázsban lesz része - a szórólapon pedig egy széparcú, szőke, szemüveges, negyven körüli skandináv nő mosolygós portréja.
A portás azt mondta, hogy ő hívja ki a hölgyet, aki kábé két óra múlva jön és az alagsori fitnessben van a masszázspad. Ott volt a részvételi díj is a hirdetésen - egy négyfogásos, négycsillagos vacsora ára.
Jöjjön Mme Christine!

Jött (bár maradt volna ahol volt)
A hölgy előszöris nem Mme Christine volt, nem a fotón látott, negyven körüli hullámos hajú, szőke szépség, hanem egy nyolcvan körüli tüsifrizurás, szeplős vörös. A nyolcvan nem a kora, hanem a súlya - hozzá randa mint a bűn.
No mindegy, édes lányom, ha már ideevett a fene, akkor mutasd, mit tudsz, gondoltam és levonultunk a fitnessbe.

Azt még jóelőre tisztáztam vele, hogy az ár az egész testre vonatkozik, nem kihagyva semmit - és átengedtem magam Mme Rusnyaságnak.
Egy kicsit hideg volt odalenn, meg minden áthallatszott a gyúróteremből, a súlyok csörömpölése, a futógépezők lábdobbanása és a velneszék kiabálása - így kikapcsolni elég nehezen lehetett, ráadásul valami villanymotor is állandóan elindult és leállt.

Az én vasgyúró norvég masszőzöm pedig alaposan megdolgozott, pedig nem is vagyok vasból. Fából még lehettem volna a közelsége miatt, de ahogy hanyattfordultam és a törölköző le-lecsúszott az ágyékomról, valami elindult.

Fel ugyan nem izgultam, de az jutott eszembe hogy be jó lenne!
A vörös debella dögönyözött rendesen mint egy gép és még csak nem is kezdett fáradni.
Karja vastagabb volt mint a combom.
Elszánt ursulafején látszott, hogy itt nem lesz semmi cicó.
Finom utalással érdeklődtem, mit jelent full body.
Elmagyarázta: tetőtől talpig.
Megkérdeztem, emlékszik-e hogy az elején azt mondta: nem hagy ki semmit.
Erre ő: az ő masszázsa annyira professzionális hogy az erotika fel sem merülhet.
Újabb kérdésemre, miszerint ezt miért nem az elején mondta, csak vonogatta a vállát.
Nem akartam a népem rosszhírét kelteni, ezért az átvágásba hamar belenyugodva vita helyett barátságosan megnyugtattam, csak félreértés volt és élveztem így is amit csinált.
Mert tényleg jólesett és professzionális volt a masszázs is meg a stikli tálalása is.
Arról meg csak és kizárólag én tehetek, hogy mást is szerettem volna.
A fene essen a mocskosdisznó  igényeimbe!

Azóta ha fitnesszajokat hallok, mindig beugrik az oslói masszázsom emléke és vigyoroghatnékom támad. Már csak azért is, mert Lali bácsi is megszívta Pöstyénben: bement a massage feliratú ajtón, mert ott mindig olyan csini csajok szoktak lenni - hát volt is egy hatalmas szőrös majom, aki úgy megfingatta, hogy alig tudott lábra állni.
Én jártam jobban!

 

RoK