Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Rákkeltő a Kinder csoki?

2016-07-12

Az Európai Élelemiszer-biztonsági Hatóság közleménye szerint, rákkeltő és genetikai károsodást okozó anyagot tartalmazhat többek között a  sokak által kedvelt Kinder csokoládé és a Lindt Fioretto nugát-bonbon

Mi mindent akarnak megetetni velünk? Csináljunk otthon csokoládét, az biztos nem tartalmaz kőolaj származékot!

Számos terméket, közöttük a Kinder csokoládét is visszahívná a boltok polcairól egy német élelmiszer-biztonsági szervezet, a Foodwatch, mivel ásványi olajból előállított aromás szénhidrogéneket találtak benne, közölte a hírt az INDEPENDENT. A problémás összetevő a kőolaj finomításakor keletkezik. A tesztelések során húsz különböző terméket vizsgáltak és két másik termék kapcsán is kifejtették aggályaikat. Visszahívási javaslataikat mindhárom esetben  elutasítoták a szervezet közlése szerint. Véleményüket az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság is osztja. Szerintük az ásványi olajból előállított aromás szénhidrogének vélhetően rákkeltőek és mutagének.

A Foodwatch szerint az ügyet a cég megpróbálja eltussolni. A szervezetet képviselő Johannes Heeg nem ajánlja a termékek fogyasztását a bennük lévő problémás összetevő miatt.

-LaM-

Welcome

Ildikó

2021-01-11

Ildikó

Új képek

Carmen

2021-01-14

Carmen

Detty

2021-01-13

Dettymasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!