Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Randikuckókat figyel a NAV!

2016-08-25

A NAV is rájött, hogy nagy üzlet a hűtlenkedés, mert kiemelten ellenőrízte a szállásadókat a foci EB alatt. Így aztán a pár órás együttlétek piaca kissé visszaesett. Az érintettek arról számoltak be, hogy idén meglepően sok NAV-ellenőrzést kaptak a lakásukat néhány órára bérbeadók.

Két éve még az a hír járta, hogy az adóhatóság kapacitáshiány miatt nem mozdul rá a szerelmi búvóhelyek ellenőrzésére. Ez már a múlt. A dugószobák, randikuckók avagy a szerelmi légyottok lebonyolítására alkalmas szobák kiadása adózási szempontból kereskedelmi szálláshely-szolgáltatásnak minősül. A tevékenységet a helyi jegyzőhöz kell bejelenteni és engedély, valamint adószám is kell hozzá. A NAV ellenőrei általában az adószám meglétét és a nyugtaadást vizsgálják. Mik azok a dugószobák? A szerelmi búvóhelyeket azoknak adják ki pár órára, akik szeretkezni szeretnének egymással, de nincs hol . A randihelyek általában kisebb lakások. Egy belvárosi, jó helyszínen lévő randihelynek átlagosan 2-3 pár vendége van naponta. A tarifa általában 3000-5000 forint két órára. A vendégek számára a tisztaság, a belvárosi lokáció, a parkolóhely a legfontosabb. A kedvelt budapesti helyek körül valóságos szubkultúra alakult ki. A vendégek tematikus blogokban, értékelő oldalakon foglalkoznak a helyszínek tesztelésével. A látogatók között vannak akik tilosban járnak a partnerükkel, meg azonos nemű párok is, de előfordul olyan is, aki a saját házastársával jön, mert otthon a kis gyerekeik miatt nem tudnak nyugodtan együtt lenni.

2015-ben a szálláshely-szolgáltatók 78 százalékát büntették meg  az ellenőrök valamilyen szabálytalanságért. Kérem szépen! Tessék szabályosan csinálni!

-LaM-