Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Samantha esete a Sex and The City-ből

2017-11-23

A masszázspadon hanyattfekvő hölgyvendég endorfintermeléséről:

"Eddig még sosem kommenteltem, de most - mivel én is "érintett" vagyok, megteszem.  Ahhoz nem szólnék hozzá, hogy mi a helyzet a kapcsolatban élőkkel hasonló esetben, csupán a fizető vendég és a masszőr esete érdekelne.

Velem is megtörtént és ember legyen a talpán, aki "helyén" tudja kezelni a szituációt ...."

Adott két érett felnőtt (harmincas évek vége, illetve a 4. X eleje) és maga a helyzet.
A férfi masszíroz.
A nő lazul.
Kapcsolódj ki, engedd el az izmaidat, ne akarj irányítani, bízd rám magad - szól az utasítás.
Fokozatosan megismeritek egymást, idővel megtörténik az ellazulás, kialakul egy kölcsönös bizalom, máskülönben nem járnánk vissza.
Szépen fejlődsz, jól haladunk - így a masszőr.

És akkor egyszercsak az a megbízható, erős kéz felvándorol a tarkóra, beletúr a hajba, olyan hullámokat gerjeszt, amire nem vagy felkészülve.
Oké, lazuljunk, biztosan én reagálok rosszul...
De én szeretem tudni, mi történik, tisztázzuk is ezt.
Megfordulok, mire a masszőr keze tovább símogat.
Teszi ezt úgy, hogy még feszengek is, hogy akkor ezt "benéztem", túlreagáltam.

Majd újabb támadás: a pólóm a nyakamban, a keze a mellemen, na, ekkor már remegek - hiába, na, nem vagyok fából és a masszőr sem egy undorító dög.
Nem cifrázom tovább, majdnem megvolt.

Ha voltatok már hasonló helyzetben, nem kell mondanom, hogy az ész (egyesek most biztosan megkérdőjelezik majd) és az észveszejtés micsoda konfliktusokat okoz, akár 2 perc leforgása alatt is!

A "műsor" végén kérdőn néztem a masszőrre: nekem ez belefér, akarok-e róla beszélni - volt a válasz a fel nem tett kérdésemre. Esküszöm, elég talpraesett nő lennék, de mukkanni sem bírtam, mert a "nem tisztességes", az "Úristen, mi ez?", a "hogyan tovább?" dobolt a fejemben, de kimondani egyiket sem bírtam. Inkább nem mentem vissza 2 hétig.


Szóval azóta is dilemma előtt állok, hogyan viszonyuljak a masszőrhöz ezután?
Bár idővel visszatértem, magyarázatot várva, de nem lettem "okosabb" - és ki sem elégültem, csak a hormonok lüktetnek bennem ezerrel.
Mégiscsak egy idegen és az, ha elélvezek egy nagyon intim pillanat (annak KELL lennie)...
Hónapok óta járok masszőrhöz, tisztában vagyok az endorfin-termelődéssel.
Elolvastam sok témába vágó cikket. Nem provokáltam - bár nem mondom, legelső alkalommal eszembe jutott a Samantha esete a Sex and The City-ből...
Döbbenettel olvasom azonban, hogy ezt akár "normálisnak" is felfoghatjuk! Én "csak" próbálom "helyén kezelni", és valószínüleg másik masszőr után nézni, bár, ha fél év után ez a "menetrend", akkor feladom!
Legyetek okosak, ha tudtok! Ja, és a pasiknak üzenem, hogy a thai-masszázsról vajon miért az erotika jut az eszünkbe? Ha az oké, akkor ezzel sincs ilyetén probléma, itt másról kellene beszélni - itt más okoz dilemmát!

picibee