Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Stikában felveszik az eksönt?

2018-06-22

Vannak maszodák, ahol a tulaj kamerával ellenőrzi a forgalmat, nehogy a távollétében a lányok letagadják a vendéget. Az előszobában egy eldugott helyre felszerelt kis félarasznyi kütyü mindent lát, mindent felvesz, amit aztán később vagy visszanéznek, vagy nem.
 

Hallottam már olyat, hogy a tulaj utóbb büszkén mutogatta másoknak, hogy "nézd má, vazzeg, a Celeb Jóska is nálunk vereti a farkát!"

Az elmúlt héten egy masszőrleány munka közben csicseregte el, hogy a hely ahonnan lelépett, fel van szerelve mindennel, olyan mint egy hatcsillagos welness, de ott bizony a szobákat is rejtett kamera ellenőrzi és mindent rögzítenek.

Nem tudom, mit higgyek.
Ezeket mind masszőrlányok mesélték és kivétel nélkül a korábbi munkáltatójukról, akiktől nem túl szépen váltak el. Lehet hogy igaz, csak amíg a leány ott dolgozott, inkább befogta a száját és az is lehet, hogy nem igaz, csak a bosszúvágy találtatta ki vele a mesét.

Mindenesetre én a magam részéről továbbra is kerülöm a sokszereplős kupoldákat és azokat a helyeket pártolom, ahol egy, esetleg két leány masszíroz. Személy szerint nekem nem tudna kárt okozni egy olyan videóklip nyilvánosságra hozatala, amin épp a meredező dákómat kezdik szakszerűen ápolni, de a nagy többségnek nyilván akár százezret is megér egy őt ábrázoló felvétel.

Oda viszont egyáltalán nem akarok eljutni, hogy megtaláljanak egy ilyen ajánlattal.
Attól hogy paraniod vagyok, még nem biztos, hogy nem figyelnek! :-)