Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Szépítő magok

2016-12-19

Szépülj magvakkal! Gondoltad volna, hogy kedvenc ropogtatnivaló magvaid nemcsak egészségesek, de kívül-belül meg is szépítenek?

Mák : Az apró, fekete mákszemekben található vitaminok és ásványi anyagok lassítják az öregedést és segítik a csontok újjáépülését. Emellett hozzájárulnak a sebgyógyuláshoz és az E-vitamin olaj a száraz, töredezett bőr ellenszere.  A mák hosszú távon, 2-3 hónap alatt fejti ki jótékony gyógyhatását.

Kesudió: Igen gazdag antioxidánsokban, amik  késleltetik a szervezet öregedési folyamatát. A kesudióban található foszfor hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez, míg a réz segít a csillogó, természetes hajszín megőrzésében. Bár az olajos magvak nem éppen kalóriaszegények,  a kesudió tele van jó koleszterinekkel, melyek segítik a testsúlycsökkenést.

Lenmag: Rendkívüli módon tisztítja a májat, így a szervezet nem a bőrön keresztül próbál megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól. Vagyis közvetve segít a pattanások eltüntetésében is. Az  F-vitaminban gazdag lenmagolaj fokozza a sejtek megújulását, a haj- és körömnövekedést, valamint hatásos ellenszere a száraz hajkoronának.

-LaM-