Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Tantra egy boldogabb országban

2018-08-28

Elég rendszeresen járok Budapesten, és néha masszázsra is elcsábulok.
Egy másik kontinensen voltam egy hosszabb tréningen, kíváncsiságból elmentem ott is.
Hát Ég és Föld.

Ahova mentem nem csak masszázs, hanem rendszeres workshopok, szemináriumok voltak a tantráról meg a taoizmusról.

Már a website más, mint az itteni átlag. Nem aktfotók tömege volt, hanem 1-1 portré és rövid interjú az ott dolgozókkal. Kb. 35-50 körüliek, főleg nők de 2 férfi is. A fotó alapján nagyon kellemes kisugárzásúak, a nők álomszépek, beleértve a köztük szereplő 1-2 érettebb, felvállaltan ősz szálakkal kevert hajú nőt is. Semmi direkt megfogalmazás vagy durva utalás arra, hogy bármi mást nyújtanának, mint tantrikus meg taoista sensual massage. Ilyenek nem voltak, mint SOS francia félórában. A legrövidebb választható a 3 órás session volt. A websiteon látszott, hogy komolyan foglalkoznak ezzel, rengeteg letölthető elméleti cucc, mások kommentjei a workshopokról, etc. Totál bizalomkeltő az egész, ha tovább maradtam volna kinn, bejelentkezek egy workshopra is.

Kedvesen és udvariasan fogadtak. Egy iszonyat hangulatos, keletiesen berendezett penthouset használtak, gyönyörű kilátás, öböl a horizonton, etc. Láttam, hogy a workshopok miatt van bőven közösségi tér is. A szoba, ahova bevezetett, nem egy luk volt masszázsággyal, hanem egy baromi tágas szoba szinte faltól falig ablakkal, asztalka, ülőpárnák, tatami.  A hölgy nagyon kedves volt, érdeklődő és művelt. Először teáztunk és beszélgettünk. A tantráról is. Nagyon nem mentünk bele, de ha kérdeztem, hozzáértő válaszokat adott. Az jött le, hogy ez neki nem könnyű pénzt hozó, de szégyellni való munka, amit iskola mellett kényszerből csinál, hanem hivatás, és a magánéletében is e keleti tanok eszerint él. A teázás se a filteres Lipton szürcsölgetés volt, hanem egy kisebb teaszertartást csinált a lány.

Elkísért zuhanyozni, és kaptam egy, az övéhez hasonló nagyon kényelmes, lenge valamit ruhának. Utána visszamentünk a szobába, ahol addigra hangulatvilágítást csinált gyertyákkal, füstölőt gyújtott, és nagyon kellemes keleti zenét tett be. Egy közös meditációval kezdtük, ami szépen folyamatosan alakult át, ahogy érintéseket is belevitt, ehhez volt, hogy pl. tollpihét is használt. Idővel a lenge ruhák is lekerültek. A masszázst nem tudom leírni, mert a masszázselemekbe folyamatosan bele voltak fonva az érintések, egy pillanatra sem szűnt meg az érintés, ha fogást váltott, vagy fordított rajtam, akkor sem. Fantasztikusan kedves és gyengéd volt, de a masszázsmozdulatokba erőt is tudott bevinni. Szerintem abban a pár órában a bőröm minden négyzetcentimétere találkozott az ő bőrének minden négyzetcentiméterével. A masszázs egyre erotikusabba fordult, és életem legjobb lingam masszázsát is megkaptam. Annyira élveztem ezt a lebegést, és annyira hosszan ki akartam tartani, hogy végül az örökkévalóságnak tűnő lebegés konkrét orgazmus nélkül végződött, de többet ért a világ legnagyobb orgazmusánál. Végül az egész egy kellemes lecsendesedéssel zárult. A zuhany után még leheveredtünk egy kellemes beszélgetésre a teaasztalhoz, és próbáltam az élményeim megérteni tantra összefüggésekben is. A beszélgetés alatt is nagyon kedves és közvetlen volt, miközben beszélt hozzám meg-megérintett, mintha közeli barátok lennénk. Végül elbúcsúztam, és a sok ezer kilométernyi távolság ellenére már azon gondolkoztam, melyik járattal jövök vissza mihamarabb. A merengés közben mobilomra nézve pedig meglepődtem, hogy a tervezett 3 helyett 4 óra is elrepült. Az egész élmény elmondhatatlan kontrasztban volt a budapesti körképhez viszonyítva. Itt legtöbbször kapsz egy átlagos masszázst átlagos szexuális kiegészítéssel (vagy átlag alattit, főleg a tapasztalatlanabb szolgáltatóknál), ott ez az egész egy nagy ezoterikus szertartás volt inkább.
 

*******

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Esetem a tantrával

Tantrikus masszázs