Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Te is genetikailag vagy torkos?

2016-08-22

A génjeik miatt létezhetnek az édesszájúak. Az érintettek mostantól azzal védekezhetnek nassoláskor, hogy „nem tehetek róla, genetikailag vagyok ilyen”. Már csak tudni kellene bizonyítani...

Bizonyára mindenkinek van olyan édesszájú ismerőse, aki valósággal habzsolja az édességeket, azaz rendszeresen bekap valami kis nassolni valót, és persze étkezéskor mindig "akad hely" a desszertnek is. Egy friss kutatás szerint  mindezért a gének felelősek, pontosabban az, hogy ezek az emberek gyengébb édes ízérzékeléssel születnek, ezért több cukort kell enniük ahhoz, hogy az édesség ugyanolyan szintjét megérezhessék. Az édességek szeretete olyan génektől is függ, amelyek nem közvetleneül az ízérzékelésben, hanem az édes ízekhez kapcsolható jutalmazási és motivációs folyamatokban vesznek részt.

Sokan éreznek lelkiismeret-furdalást nassoláskor, pedig van, akinek nehezebb az önmegtartóztatás. A cukornak is megvan a maga helye a kiegyensúlyozott étrendben, amennyiben mértékkel fogyasztjuk. Vannak, akik próbálnak alternatívát találni a cukor helyettesítésére, így itthon is folyamatosan nő az édesítőszerek használata.

Döntse el mindenki maga, mivel és mennyivel édesíti az "életét"!  Ki cukorral, ki édesítővel...

Vagy éppen mással!

-LaM-

 

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!