GYIK
(gyakran ismételt kérdések)
*******************
Mitől más
a masszázsinfó?
Miért nincs
itt fórum?
Mit tud
a kezünk?
Mire jó
a masszázs?
Milyen a
rossz masszázs?
Masszázsszalon
vagy kupleráj?
Miért kérdés
a befejezés?
Kik járatják le
a szakmát?
Te is genetikailag vagy torkos?
A génjeik miatt létezhetnek az édesszájúak. Az érintettek mostantól azzal védekezhetnek nassoláskor, hogy „nem tehetek róla, genetikailag vagyok ilyen”. Már csak tudni kellene bizonyítani...
A génjeik miatt létezhetnek az édesszájúak. Az érintettek mostantól azzal védekezhetnek nassoláskor, hogy „nem tehetek róla, genetikailag vagyok ilyen”. Már csak tudni kellene bizonyítani...
Bizonyára mindenkinek van olyan édesszájú ismerőse, aki valósággal habzsolja az édességeket, azaz rendszeresen bekap valami kis nassolni valót, és persze étkezéskor mindig "akad hely" a desszertnek is. Egy friss kutatás szerint mindezért a gének felelősek, pontosabban az, hogy ezek az emberek gyengébb édes ízérzékeléssel születnek, ezért több cukort kell enniük ahhoz, hogy az édesség ugyanolyan szintjét megérezhessék. Az édességek szeretete olyan génektől is függ, amelyek nem közvetleneül az ízérzékelésben, hanem az édes ízekhez kapcsolható jutalmazási és motivációs folyamatokban vesznek részt.
Sokan éreznek lelkiismeret-furdalást nassoláskor, pedig van, akinek nehezebb az önmegtartóztatás. A cukornak is megvan a maga helye a kiegyensúlyozott étrendben, amennyiben mértékkel fogyasztjuk. Vannak, akik próbálnak alternatívát találni a cukor helyettesítésére, így itthon is folyamatosan nő az édesítőszerek használata.
Döntse el mindenki maga, mivel és mennyivel édesíti az "életét"! Ki cukorral, ki édesítővel...
Vagy éppen mással!
-LaM-
GONDOLTA VOLNA?
- Egyszer csak a masszőr keze eltévedt (gyűjtemény)
***
Mit kell tudni a(z)
- Access Bars
- lávaköves masszázs
- mézes masszázs
- prosztata masszázs
- svédmasszázs
...RÓL?
***