Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Tényleg gyógyítanak az ásványok?

2017-07-07

Szokták mondani, mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Csak rajtunk múlik, hogyan alakul az életünk. Persze néha  elkél egy kis segítség is. Az ásványokat nem csupán szépségük miatt szeretjük és tartjuk nagy becsben, hanem állítólagos gyógyító hatásuk miatt is. Ön hisz benne?

A kristálygyógyászat egy alternatív gyógyászati mód. Számos kutatás igazolja, hogy ezek az egyedi rezgéssel bíró, színes kövek hozzájárulnak viselőjük fizikai és érzelmi jólétéhez.. Vannak orvosok, akik bizonyos kereteken belül elnézőek a kristálygyógyászattal szemben, végsősoron ez a terápia pihentető hatású, amely a stresszkezeléshez is hozzájárul. A kövek elektromos töltését ma már a tudomány számos területén hasznosítják. Ám vannak, akik a vágyaik eléréséhez is segítségül hívják.

Ametiszt: a negatív energiák ellen. Felerősíti a megérzéseket, ezáltal könnyebben érzékelhetjük a közelgő veszélyt. Az ókori görögök az ametisztet a "pityókások kövének" nevezték, mert úgy hitték, megvédi őket a túlzásba vitt borfogyasztás ártalmaitól és ha kissé mámoros állapotban is, de szerencsésen hazajutnak a segítségével.

Citrin: anyagi bőség. Indiában a kereskedők kövének is hívják, mert az ottaniak úgy tartják, segítségével megtöbbszörözhetik a vagyonukat. A pénztárcájukban hordják és sosem veszik ki onnan.

Lapis lazuli: önbazalmat ad. Az ókori egyiptomiak nagyra becsülték, már-már istenítették.

Lepidolit: a rosszkedvűző. Az ókori görögök úgy vélték, az ásvány képes helyreállítani az ember érzelmi egyensúlyát. Elűzi a rosszkedvet, magabiztossá tesz.

Zöld aventurin: a szerencséért. Feltétlen vigyük magunkkal, ha lottózóba megyünk! Fortuna kövével éleslátásra tehetünk szert és vezetői képességeink is javulhatnak tőle.

Fluorit: nyugtató. Sok kristálynak tulajdonítanak nyugtató hatást, mégis a fluorit a legjobb választás, ha összecsapnak a hullámok a fejünk fölött. Dörzsöljük meg a követ és érezzük, ahogy a korábbi feszültség helyét átveszik a kellemes gondolatok.

Az ásványkiállításokon és börzéken megannyi "szépséget" láthatunk és vásárolhatunk meg. Mindenki szabadon eldöntheti, eljátszhat a gondolattal...akarja-e magáénak valamelyiket, vagy megelégszik a puszta  látvánnyal.

-LaM-

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

Új képek

Laura

2020-09-20

Laura

Carmen

2020-09-20

Carmen

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!