Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Természetesen a nátha ellen

2016-09-20

A náthaszezon beköszöntével nem feltétlenül kell egymásnak adogatni a fertőzést. A megfelelő -természetes- fertőtlenítőszerek segítségével megóvhatjuk magunkat és környezetünket.

A teafaolajat akár általános fertőtlenítőszerként is alkalmazhatjuk, hiszen elpusztítja a gombákat, a baktériumokat és a vírusokat is. Gyulladáscsökkentő hatása miatt a fájdalmat és a légúti betegségek tüneteit is enyhíti. A levegőben terjedő vírusok és baktériumok ellen párologtassunk rendszeresen, de akár a mosószerhez is adhatjuk, garantáltan fertőtleníti a ruhákat anélkül, hogy károsítaná azokat.

A grapefruitmag-kivonat természetes méregtelanítő, erősíti és támogatja az immunrendszert. Antioxidáns tulajdonsága miatt képes a szabadgyököket semlgesíteni, klinikai vizsgálatok 800-féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba és bizonyos paraziták ellen találták eredményesnek. A grapefruit-kivonat külsőleg és besőleg, szervezetünk és környezetünk fertőtlenítésére egyaránt alkalmas.

A kakukkfű kivonatát elsősorban köptetőként használják, de az emésztésre gyakorolt hatása is igen kedvező. Erős antiszeptikus és szagtalanító hatása a növény  magas timoltartalmának köszönhető. Külsőleg való alkalmazása gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatású és csökkenti a bőrirritációt, illóolaját párologtatva elűzhetjük a vírusokat a lakásból, az irodából.

-LaM-