Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Téves és valós szexmítoszok

2016-11-30

Vannak olyan tévhitek a szexuális élettel kapcsolatban, amit már-már szinte tényként kezelünk, holott nem azok. Oszlassuk el ezeket! Hogyan viszonyulnak a szexhez a férfiak és a nők valójában?

A nők szívesebben szeretkeznek reggel, míg a férfiak inkább este kívánják a szexet... 

Ez hamis kategorizálás. Mindenkinek az életvitelétől függ, hogy reggel vagy este szeretkezne-e inkább.  De nem gond, hiszen az igényeket viszonylag könnyű összehangolni.

A férfiak mindig akarják, a nők nem.

A férfiak alapvetően szexorientáltak, ami természetes, mert a szex fontos része a férfimivolt megerősítésének. A nőknél nincs ilyen meghatározó szerepe a nemi kapcsolatnak. Ők érzelemközpontúak, számukra a szexuális együttlét másról szól. Ellentétben az urakkal , akiknek fontos a minél több siker elkönyvelése e téren is, a nők nem gyűjtenek trófeákat., számukra fontosabb, hogy rá tudjanak hangolódni az aktusra.

 

A boldog párkapcsolat titka a napi 1 szeretkezés.

A kapcsolatok kezdeti időszakában ez gyakori, de függ az egyének temperamentumától is.  Szakemberek azt javasolják: igyekezzünk hetente legalább 2-3 alkalommal ágyba bújni a párunkkal.

A férfiak hétpercenként gondolnak a szexre.

Attól függ, hogy az adott férfi mennyire aktív szexuálisan. Ha minden rendben van, egy csinos nő, egy filmbéli szexjelenet is felizgathatja. Tény, hogy a férfiak gyakrabban gondolnak szexre, mint a nők.

Alacsonyabb a szexuális étvágyunk, amikor nem vagyunk szerelmesek.

Tapasztalatok szerint, ha érzelmileg "rendben vagyunk", a szex is jobban megy, de ez sem igaz minden esetben. Jó párkapcsolatban élő pároknak sem  mindig jó a szexuális életük. Sok esetben például a hölgyeken múlik, ugyanis számukra nem alapszükséglet a szex.

-LaM-