Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Titkok a hálószobából

2017-01-04

Szakemberek szerint az életviteled mellett a hálód berendezése is befolyásolja, hogy hogyan és mennyit tudsz pihenni. A fények, a hőmérséklet, a virágok, az olvasólámpa mind  hatással vannak rád.

Tippek, trükkök, tanácsok a kellemes alvásért és a  pihenésért.

Fény és árnyék: A világos függöny, roló vagy reluxa átengedi a fényt. Ez megkönnyíti ugyan az ébredést, de nem biztos, hogy ennek egy nyári hétvégén is örülni fogsz, amikor már hétkor tűz a nap.

Olvasólámpa: Ne muszáj a háló minden szegletét megvilágítani. Az ágy jobb és bal oldalán azonban nem árt, ha van egy-egy helyi fényforrás. Így anélkül olvasgathatsz, hogy a párodat zavarná az erős világítás.

Hőmérséklet: Szakemberek szerint az a legegészségesebb, ha a hálószoba hőmérséklete 18 fok körül van. Ha fázós vagy, akkor természetesen lehet egy kicsit melegebb, arra azonban ilyenkor is ügyelj, hogy a hőmérő higanyszála lehetőleg ne kússzon 20 fok felé.

Rendetlenség: Brit kutatók szerin egy olyan hálószobában, ahol szanaszét hevernek a tárgyak, nagyobb valószínűséggel alszunk nyugtalanul. Ezért lefekvés előtt pakolj el minden holmit. Ha nincs elég helyed, szekrényed találj ki egyéb tárolási lehetőségeket. Pédául rendezd csinos dobozokba vagy  takard el függönnyel a problémás helyeket.

Történetek:  Könnyebben elalszol, ha még olvasol kicsit, vagy hangoskönyvet hallgatsz az ágyban. Az izgalmas krimi helyett azonban válassz verses- vagy novelláskötetet.

Virágok: A hálókban nem tanácsos nagyméretű növényeket tartani, mert ezek éjszaka oxigént lélegeznek be és ezt a helyiségben alvóktól veszik el.

-LaM-

Új képek

Carmen

2021-02-24

Carmen

Judit

2021-02-24

Juditmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!