Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Újabb megalázott hölgyvendég

2017-11-15

Hölgyolvasónk hátfájás miatt járt masszőrhöz, majd egy szabadság miatti masszőrcserétől úgy megfájdult a feje, hogy az autójával is csak félve megy szervizbe, mert ott is férfiak fogadják.
De mint néhány itt megszólaló masszőrtől tudjuk, ők tisztességes családapák és kikérik maguknak, hogy a masszőrlányok kígyóbűvöléssel rontják a szakma jóhírét.
Az ilyen történeteket olvasva hördülünk fel: a minek a micsodáját rontják?????

Nem mondahatnám, hogy sokfélét tapasztaltam már életemben, vagy megéltem durvább helyzeteket is, az nem lenne igaz - de azért azt hittem, már nem sok meglepetést tartogat az élet. Most valami olyat tapasztaltam, ami alapjaiban rengette meg hitem. Az eset után még a tojást is félve törtem fel, mert nem voltam biztos abban, hogy azt találom benne, amit addig mindig: sárgát és fehéret.
Nem is tudom, hol és mivel kezdjem; az a baj, hogy vissza kellene emlékeznem a részletekre, azt pedig nem tenném szívesen, elég nekem, ha álmomban kísért néha a mozdulat. Azonban lelki barátnőm tanácsára megpróbálom "kibeszélni" a traumát magamból, hátha megnyugvást hoz végre, és felejtésre ítéltetik e kínos közjáték.
Rövid leszek, ugyanis mostanában megint nagyon fáj a hátam, nem bírok sokáig görnyedni a billentyűk fölött.
Ez nálam már régi panasz, a gyógytornászom tanácsára pont ezért kerestem annak idején gyógymasszőrt, a terápia kiegészítéseként.
Szavakkal kifejezhetetlen, hogy milyen csodálatos hatása volt minden masszázsnak, izmaim újraéledtek és hetekre azt is elfelejthettem, hogy van hátam is. Természetesen sziszegtem ott a masszázsmatracon, néha kegyetlenül megnyomkodta egy-egy fájó izomcsoportomat, de aztán mintha újraéledtem volna, el is múltak a fájdalmaim. Csak azért írom, hogy FÉRFI volt, mert az volt a lelkem, annak született, de sem a kezeiben, sem a mozdulataiban, sem az egész habitusában és kezelésében ez nem érződött, ott a matracon így voltunk mi négyen: én, a fájdalmam, meg Lászlónak a két keze. Tulajdonképpen egyszerűen egy nemtelen jótevőként tekintettem rá és mindig nagyon vártam már a masszázsokat, hiszen ezek után újult erővel emelgethettem az unokáimat ismét a magasba.
A gyógytornászom pedig egyre inkább nem győzött csodálkozni, hogy a két karomat már mosolyogva lendítem a magasba és nagyon szépen homorítok. Tehát jól haladtunk, sokat javított állapotomon a fáradhatatlan, lapaj masszőrőm - Lászlónak akkora kezei voltak mint két lángos, és talán be sem fért volna a ruhás szekrényembe, akkorára nőtt.
Azonban eljött a szabadság ideje, egyszer csak azt mondta, hogy a következő kezelést átadja egy kollégájának, bízzam csak rá magam nyugodtan. Nekem persze mindegy volt, nem szomorodtam el, gondoltam, hogy egyik masszőr olyan mint a másik -ezt természetesen pozitív értelemben értem-, az ő kezei is minden bizonnyal kincset fognak érni.
Eltelt egy hét, eljött a megbeszélt idő és vele a helyettesítés, meg is érkezett időben az új masszőr.
Talán csak így utólag mondom, de már akkor is észrevehető volt a megjelenésében, kisugárzásában, hogy amellett, hogy masszőr, ő FÉRFI is. Ez akkor és ott nem tudatosodott és fogalmazódott meg bennem. Volt valami a levegőben, olyasmi, hogy én nő vagyok, ő meg férfi. Kezet csókolt és közben kicsit huncut módon nézett a szemembe, a hangja pedig kacéran csengett, miközben bemutatkozott.
Furcsa volt az addigi tapasztalat után,  merőben más modora volt, mint Lászlónak.
Ezután a szokványos mozdulatokkal készítette elő a kellékeit -hasonlóan az én jól bevált masszőrömhöz-, majd felfeküdtem a masszázsasztalra és ő meg végezte a dolgát.
Nem mondhatnám, hogy az izmaim megkapták a magukét, ezek a kezek nem hatottak mélyre.
Felháborítóan kalandozott a lágyrészek felé, és egy alkalommal olyan helyre tévedt, amit le sem írok inkább, mert szégyelem. Háborogni készültem éppen, mikor elkapta a kezét, és mintha ott sem járt volna, folytatta máshol.

De aztán megint visszatért az erdőszélre, és ekkor kértem, hagyja abba az egészet és menjen el.
Nem indokoltam meg, és ő érdekes módon nem is kérdezte.
Én még hosszú percekig nem tértem magamhoz a rémületből és csalódásból, és azon gondolkodtam, hogyan tovább.
Jelentsem fel?
Forduljak a kamarájukhoz?
Mivel bizonyítom?
És ha László is ilyen?
És mi a biztosíték arra, hogy más masszőr nem csinál ilyet?
Ilyet!
Csak azért, mert egy kiszolgáltatott női test ott fekszik egy férfimasszőr előtt?
És ha majd elviszem a kocsimat szervizbe, hogy nézzék meg a gumikat, akkor a szerelő is a nagy hajolgatás közepette benéz a szoknyám alá is?
Ezután félnem kell egy szolgáltatástól?

 

 

Kedves Olvasónk!
Ha Önnek is van egy ilyen vagy egészen más masszázssztorija, kérjük, írja meg nekünk!
masszazsmedia kukac gmail pont com

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!