Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Undorító vendégek a maszodában

2018-02-26

Egy korábbi írásunk arról szólt, mit nem bír egy ügyfél a masszőröknél.
Máris itt a válasz, egy masszőr összegyűjtött néhány dolgot, amit ők, a szakmabeliek nem szeretnek a vendégekben.
Tanulságos és igaz is.
A masszőr vagy masszőz is ember és ne mondja senki senki, hogy ebből él, tehát fogja be.
 

Ha masszázsra jelentkezett és mégis csak dugni akar.
Ha azt hiszi hogy a masszőr lelki szemetes láda és nem egy érző ember.
Kíváncsiskodik a párkapcsolatról, férj feleség, gyerek,(mióta csinálja ha jó, ha rossz, mindegy) - talán adja meg a fogszámát, hüvely méretét, farok hosszát hogy tudja megfelel-e számára?
Fikázza a másik masszőrt, hogy botkezű, érzéketlen, ha magára figyelt volna és próbált volna lazulni lehet hogy élvezhette volna, amit kapott, mert akkor az éppen aktuálisról is ez lesz a véleménye.
Higiénia, na ott van mit mind a két nemnek tenni valója.

Férfiak:

A szagok. Nem csinál semmit  fekszik és még is szagos, pedig vagy otthonról jött vagy éppen a zuhany alól és még is szagos. Ez sokszor vonatkozik mind két nemre. Elvárják a masszőztől masszőrtől, ne legyen izzadt . Fekszik az ágyon 100-130 kg, szeretné hogy meg masszírozzák, ne tűnjön neki simogatásnak hanem  szakszerű masszázsnak, mert mondja, ilyet otthon is kap a párjától. Meglehet nézni azt a szolgáltatót aki nem izzad meg. Ja és még valami, a KEDVES alany mindegy hogy nő, férfi, elereszt egy galambot a szolgáltató hóna, orra alá, előbbit biztosan azért nehogy a bunda bemolyosodjon, utóbbit azért ha allergiás, hátha használ, lehet állítani egyikre sem jó.  
Odamegy olyan szőrös háttal a férfi, hogy a Hargitai barnamedve kölcsönkéri a bundáját télire és elvárja hogy olyan masszázst kapjon amit élvezhet, de kell hozzá annyi olaj, hogy meglehetne sütni benne egy ökröt, a keze a masszőrnek meg úgy néz ki mintha elfelejtettem volna levenni a téli moher kesztyűt. Na ne!
 

Nők:

Jön olyan borostás lábbal hogy attól fél a masszőr 3 perc után nyílt seb lesz a kezein. Olyan szoláriumosan, vagy nap barnítottan, fél hogy levedlik mint a kígyó, úgy jön a bőre, a lepedő pedig olyan barna tőle, hogy az ember azt hinné, hogy a szénbánya légaknájában lakik.
Pedig csak annyit kellene tennie ha már nincs aki lemossa a hátát, hogy fürdés közben átdörgöli fürdőlepedővel és utánna szárazzal, láss csodát  lejön az elhalt bőr.    
Ja és a masszőz, masszőr ezt élvezze hogy turkálhat az elhalt, leázott bőrben!
Ha már odafekszik anyaszült meztelen ne várja hogy ne lássák a farkát, cicijét, punciját.
Ha látják is, nem jelenti azt, hogy le akarják szopni, vagy ha nő, akkor meg is akarják dugni.


A masszőr is lát és érző ember és az ingerekre reagál, különben hogyan lenne  harmóniában a vendéggel?