Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Vajon miért fizetett a zsarolónak a masszőrnő?

2016-06-29

4 évig egy cella lesz az otthona annak a büntetett előéletű debreceni férfinak, aki magát fogyasztóvédelmi hatóság emberének kiadva azzal zsarolt meg egy masszőrnőt, hogy az nem nyújtott megfelelő szolgáltatást.

Vajon miért fizetett a debreceni masszőrnő a zsarolónak húszezer forintot? Persze az vesse rá az első követ, aki ,ha az állítólagos hatóság többszázezer forintos bírsággal fenyegeti, képes azonnal higgadtan és logikusan átgondolni, miért is akarják felelősségre vonni. Mit követett el? Nem adott számlát? Rosszul masszírozott? Mi, milyen következményekkel járhat rá nézve, milyen felelősségre vonás várható. Többszázezer forintos bírságot kitermelni sem könnyű. A masszőrnő is csak a pénzátadás után kezdett gyanakodni, akkor jutott eszébe az illetékes hatóságnál  érdeklődni az eljárással kapcsolatban. Ahol azt a felvilágosítást kapta, hogy nem dolgozik náluk az említett férfi. Valamint a vele szemben alkalmazott eljárás nem felel meg a jogszabályi követelményeknek.

Vélhetően, ha a masszőr el is követett szabálysértést, pl. nem adott számlát, ez a vétség és az erre kiróható bírság köszönő viszonyban sincs a magát hivatalos személynek kiadó zsaroló által elkövetett bűncselekménnyel szemben.

-LaM-