Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Valamikor így is hirdettek masszázst :-)

2017-07-27

Van már tíz éve is annak, hogy egy masszőrhölgy honlapján olvastam a következő szöveget, idézem szó szerint:
A rosszindulatú megnyilvánulásokat nem toleráljuk.
A masszőz fenntartja a masszázs megszakításának és törlésének jogát, amennyiben a páciens oda nem illő agresszív magatartást tanúsít, vagy ennek bekövetkezése várható. Az ilyen incidens miatt részben vagy teljesen elmaradó masszázsért (az időfoglalás miatt) teljes ár fizetendő.
 

A következőket írtam akkor erről egy népszerű blogba:

Ha mindent jól értelmezek, odamegyek masszázsra, felfekszem a padra és amint a masszőrhölgy úgy dönt, hogy a részemről oda nem illető agresszív magatartás bekövetkezése várható, leveszi öreg testemről a kicsi kacsóit és tartja a markát a részvételi díjért.

Ha netán bátorkodom megkérdezni, hogy most mi a jószagú úristen van, akkor kivág a fenébe, merthogy a rosszindulatú megnyilvánulásokat nem tolerálják. Ők. Többesszámban.

Nyilván nem egyedül van, hiszen egyszál maga már csak nem fog odaállni gizdáskodni azzal a vendéggel, akitől rosszindulatú, oda nem illő, agresszív magatartás bekövetekezésére számít és a pénzbehajtást követően azonnal hazazavarja!

Vajon miért számít egy masszőz a vendége részéről agresszivitásra, különösen azok után, hogy a marketing szövege egyfolytában a relaxációról, a nyugalomról, a lazításról szól. Miket tapasztalt eddig a kicsike, mit művelhetett, ha már több vendége agresszív és oda nem illő módon viselkedett? Vajon mikor dönt úgy, hogy várható az agresszivitás?  Ha feláll a vendége farka?  Vagy ha sóhajt kettőt?  Esetleg - horribile dictu - megkérdi a hölgyikét: hogy ityeg a fityeg?

Még egy idézet erről a honlapról: A masszázs egy olyan helységben zajlik, ahol relaxációs hangulat van.

Tetszenek ismerni ilyen helységet, azaz falut, várost, metropoliszt, települést? Vagy esetleg helyiségre gondolt az illető hölgy? Akkor meg mi az hogy ott relaxáxiós hangulat van? Ki tette oda?  Ha meg már ott van a relaxációs hangulat, akkor hogy kerül oda a várható agresszivitás???
Csupa fontos, meghatározó kérdés!!!
   

Ne engedjetek hülyén meghalnom!!!

-rozz-